FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Porumboiu dă de pământ cu propunerea FCSB-ului de a aduce arbitri străini: „Dacă vrei să aranjezi un campionat, cel mai bine e așa”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 20:47

Adrian Porumboiu nu crede în varianta propusă de FCSB de a aduce arbitri străini pentru etapele rămase din acest campionat. Fostul patron al Vasluiului e de părere că e mai ușor de corupt un arbitru din afara țării. 

Dă exemplu sezonul 2008-2009, când Unirea Urziceni a câștigat titlul în dauna lui Dinamo. A profitat atunci de greșeli grave de arbitraj, chiar când meciurile erau fluierate de oameni aduși din străinătate. 

Dacă vrei să aranjezi un campionat ca să-l câştigi, cel mai bine apelezi la arbitri străini! Nu este altă soluţie mai bună, amintiţi-vă de Urziceni cu Dinamo.

Dacă se aduc arbitri străini trebuie să accepţi că poţi fi şi păcălit! De regulă, când sunt mizele astea mari, nu vin cei mai buni arbitri, vin de mâna a doua, a treia, care îşi permit să facă orice”, a zis Adrian Porumboiu la TV Digi Sport. 

FCSB a acuzat arbitrajul lui Ovidiu Hațegan de la partida câștigată împotriva Craiovei, scor 3-2. A anulat atunci total eronat un gol al lui Romario Benzar. 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ajuns la capătul răbdării, Ionuț Negoiță se roagă de Rednic: „Mircea, ia clubul acum! Ți-l dau și în rate!” » Cine va fi patron în acte + cine finanțează afacerea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează