FOTBAL  »  Superliga  »  PORUMBOIU ÎŞI ATACĂ FOSTUL ANTRENOR

Porumboiu loveşte dur în Dorinel: "E un blatist!"

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 20:01

Adrian Porumboiu îl pune la zid pe antrenorul campioanei, despre care spune că îi cerea să cumpere meciuri


Adrian Porumboiu a luat foc după atacurile lui Dorinel Munteanu şi Marius Stan. Finanţatorul Vasluiului a răspuns virulent şi îl acuză pe antrenorul Oţelului că îi cerea aranjamente pe vremea cînd pregătea Vasluiul. "Are dreptate Dorinel cînd spune că am probleme psihice pentru că i-am refuzat două blaturi atunci cînd antrena la Vaslui.

Mi-a cerut să-i cumpăr un meci la Arad şi chiar mi-a spus cît să dau fiecărui jucător în parte. Ştiu eu bine ce-i poate pielea lui Dorinel. A fost un fotbalist extraordinar de mare, dar şi un blatist fără rezerve! Şi-a găsit mentorul la Galaţi, mediul unde poate să se dezvolte. Aşa puteam lua şi eu campionatul!", a tunat Porumboiu, la GSP TV, care susţine în continuare că Oţelul - CFR Cluj va fi "un meci al prieteniei".

Finaţatorul galben-verzilor s-a supărat după ce gălăţenii l-au atacat. "Porumboiu va fi client permanent al comisiilor, cînd scoate o consoană va fi chemat. Îl somez public să spună dacă are ceva despre Oţelul. Dacă nu, să tacă naibii odată pentru totdeauna, să se ocupe de vacile şi de boii lui. Am obţinut meritat titlu şi acum apar nişte trepăduşi care-şi permit să arunce cu noroi", a spus Marius Stan.

Patronul lui CFR, Arpad Paszkany, a comentat ironic acuzele lui Porumboiu: "Există un tip de om care refuză să dispară din fotbalul românesc, instigatorul de serviciu. Ies unele personaje din fotbal, dar imediat rolul lor e preluat de altcineva. Unele lucruri nu se vor schimba niciodată în Liga 1. Vreau să învingem la Galaţi, aşa cum îmi doresc victoria la orice partidă disputată de CFR. Avem cel mai bun lot din Liga 1, aştept acum să formăm şi o echipă redutabilă".

"Nu am boi, doar vaci. Am avut puţini boi pe lîngă mine, dar au plecat"
Adrian Porumboiu

"Am deja un proces cu Porumboiu, dar o să-l mai dau o dată în judecată. Nu vreau să mă pun la mintea unor oameni bolnavi"
Dorinel Munteanu


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  09 Septembrie 2011, 13:15
Postat de viezure pe 09 Septembrie 2011, 02:26

ti-a zis tie un prieten ;) nu-i asa?

Aintrbat publicu,sau a facut fifty fifty,poate a sunat un prieten ..cineva tia zis

adytza74
adytza74  •  09 Septembrie 2011, 10:39

Dupa parerea unora mai bine s-ar suspenda meciul.Daca ar trebui sa bata Sporting Bragadiru mai da, zici ca e blat ,da asa ce chiar nu poate bate CFR pe Otelu?Echipa galateana si asa nu merge prea bine.Si domnu Orzoiu,Granoiu sau Porumboiu cam penibil. Era oare Dorinel(un angajat) in stare sa-i zica patronului "hai sa facem o smecherie".Ori deja stia ca asa mergeau lucrurile la Vaslui si nu era o problema.Da acum omului ii e ciuda ca nu a luat titlul si el cu Dorinel.

benidorm74
benidorm74  •  09 Septembrie 2011, 09:50

sa crepi arpi si muresan, munteanu e un caracter zero ca om ! o sa vedeti rezultatul pe teren 0-1 pt sobolanii din gruia si pa

Vezi toate comentariile (8)
Comentează