FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, SÎMBĂTĂ, ORA 21:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Porumboiu: "Mi-ar plăcea să ia Urziceniul campionatul. S-a dovedit că titlul nu e pentru cine se pregăteşte" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2009 00:00

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, dezvăluie că va rămîne la gruparea moldavă în cazul în care echipa antrenată de Cristian Dulca va reuşi calificarea în Europa League şi comentează lupta pentru Liga Campionilor dintre Dinamo şi Unirea Urziceni.

"Cei de la Rapid au făcut demersurile pentru a se schimba brigada din Moldova. Eu nu am treabă cu asta, avem echipă valoroasă şi vrem să învingem în această seară. Avem contracte mari, fotbalişti cu adevărat buni şi nu ne gîndm decît cum să facem pentru a juca la anul în Europa League.

Hizo se întoarce la Vaslui, de ce ar fi acesta un lucru inedit. E singura situaţie de acest gen în România? Nu mi se pare ceva ieşit din comun. Eu îi respect pe toţi foştii noştri antrenori în egală măsură", a spus Porumboiu la GSP TV, referindu-se apoi la lupta pentru titlu din Liga I.

"Mi-ar plăcea să ia Urziceniul campionatul, ar fi o situaţie inedită. S-ar dovedi încă o dată că nu e pentru cine se pregăteşte". :)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
florinch
florinch  •  30 Mai 2009, 18:50

Si mie mi-ar placea ca Vasluiul sa nu se situeze pe loc de Europa League!Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

 •  30 Mai 2009, 18:50

vasluiul ca lot e in primele 5 echipe din tara

 •  30 Mai 2009, 18:48

Da, intr-adevar, nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează