FOTBAL  »  Superliga  »  

Porumboiu: "Nu excludem participarea în Intertoto"

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

După ce la sfîrşitul primei părţi a campionatului afirma că doreşte o participare în Cupa UEFA, patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, şi-a mai temperat discursul.

"Ne-am înscris deja şi pentru Cupa UEFA Intertoto, este şi aceasta o soluţie pentru a paricipa într-o cupă europeană. Oricum, principalul obiectiv rămîne calificarea directă în UEFA. Este dreptul nostru şi nu văd de ce nu am participa şi în această competiţie, mai ales că se joacă doar un singur tur pentru accederea în Cupa UEFA", a spus Porumboiu.

Adrian Porumboiu a mai precizat că va susţine echipa Unirea Urziceni în Cupa României. "Participarea noastră în UEFA este determinată şi de cine cîştigă Cupa Romaniei şi de aceea suntem susţinătorii condiţionaţi ai Unirii Urziceni, să cîştige Cupa sau să joace finala cu CFR Cluj", a mai spus Porumboiu.

Finanţatorul vasluian a infirmat zvonurile legate de o demitere a antenorului Dorinel Munteanu. "Se spune că Dorinel Munteanu ar putea fi pus pe făraş de mine. Nici prin gînd nu-mi trece aşa ceva, indiferent de rezultatele pe care le va obţine Dorinel. Există un contract ferm care va fi dus pînă la capăt încă un an şi jumătate. Sper să aibă o carieră de antrenor ca cea de jucător şi poate, peste cîţiva ani, când va ajunge mare antrenor, să spunem cu mîndrie că şi-a făcut pionieratul la Vaslui", a precizat Porumboiu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
 •  13 Martie 2008, 10:08

Nu mai zi de tarani crek tu esti unul dintre ei! Daca ai sti cu cat razboi sa facut nocturna si cu cate piedici nai mai scoate asemenea prostii... TARANE

 •  13 Martie 2008, 05:57

da in cupa de Bahlui nu va inscrieti ca mai sunt locuri in pwla mea de tzarani cocliti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează