FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu reacţionează la decizia UEFA: "Am crezut că acolo sînt oameni serioşi, dar m-am înşelat" » Vasluiul se apără cu documente oficiale

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 septembrie 2012 16:34

Patronul Vasluiului a renunţaţ la o şedinţă importantă de bussines pentru a-şi expune punctul de vedere în legătură cu anunţul făcut de UEFA, care a inlcus-o pe FC Vaslui, alături de Dinamo şi Rapid, pe lista cu cele 23 de formaţii cărora forul european le-a sistat premierile din cauza datoriilor financiare.

"Am crezut că la UEFA sînt oameni serioşi, dar m-am înşelat şi o să vă explic de ce. Datele oferite de ei sînt la 30 iunie, însă coform normelor fiscale din România, trebuie să plăteşti pînă pe 5 iulie şi noi am făcut-o, am obţinut certificat fiscal zero pe care l-am şi trimis ulterior la UEFA însă cei de acolo nu s-au deranjat să-l ia în calcul şi să updateze situaţia noastră. Să fie clar, Vaslui are certificat fiscal zero şi oricine poate verifica.

Cei de la UEFA nu ne-au trimis nici un răspuns cînd le-am făcut apelul în privinţa situaţiei lui Fenerbahce, acum însă ne includ pe această listă deşi le-am trimis certificatul nostru fiscal care e zero", a spus Porumboiu pentru www.gsp.ro.

"Mai departe, acea taxă de solidaritate de 5 la sută din fiecare transfer pe care l-am realizat am depus-o într-un cont la Federaţia Română de Fotbal. UEFA poate verifica uşor acest lucru şi oricine altcineva. Mai departe, restul litigiilor le avem pe rol şi termenul e 15 octombrie. În concluzie, dacă UEFA nu a luat în calcul toate aceste lucruri care reflectă realitatea şi, în schimb, face astfel de anunţuri pentru presă, înseamnă că cei de acolo au o mare problemă", a încheiat Porumboiu.

CITEŞTE ŞI: Decizie-dezastru pentru fotbalul românesc » UEFA a sistat plăţile pentru Dinamo, Rapid şi Vaslui!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
belamy
belamy  •  12 Septembrie 2012, 09:26

sunt aceiasi care ti-au dat cele trei puncte , iti mai aduci aminte...? te citez : "am incalcat regulamentul(folosirea lui m. constantin), dar nu cu rea intentie...". esti o hahalera( citez din contemporani)!

supersolo
supersolo  •  11 Septembrie 2012, 21:44

Daca a platit ...e corect...acum problema e la Federatie ...nu la Vaslui ...dar cum MAFIA DIN FOTBAL nu se deranjeaza ptr nimicuri....de ce sa spuna la UEFA adevarul? Parsivii draqului ....pederastilor...aia va place sa faceti...nu?

kand
kand  •  11 Septembrie 2012, 20:31

deci Steaua nu are datorii???? adica BECALI a platit CHIRIA pt STADION???

Vezi toate comentariile (32)
Comentează