FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI-ASTRA, SÎMBĂTĂ, 19:00, ÎN DIRECT DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Porumboiu se ia de N'Doye: ”Dacă e rebel, să-şi ia o armă şi să plece în munţi” :D

Porumboiu îl arată cu degetul pe N’Doye pentru comportamentul său
Porumboiu îl arată cu degetul pe N’Doye pentru comportamentul său

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 16:26

Adrian Porumboiu s-a supărat pe Ousmane N’Doye. Totul a pornit de accidentarea mijlocaşului senegalez dinaintea partidei cu Steaua (1-0), patronul Vasluiului suspectînd că jucătorul s-a dat lovit special ca să nu joace în ”Ghencea”.

“Am avut o discuţie foarte serioasă cu el. Înţelege, e foarte bine. Nu, la fel. N-am nevoie de vrăjeală, ci de rezultate. Dacă e rebel, să-şi ia o armă şi să se ducă în munţi. Acolo, tragă în ce vrea el. Este accidentat, însă să-l vedem în meciurile următoare. Are obligaţii mari faţă de Vaslui. Nu a jucat în vreo trei meciuri. N-a jucat nici cu Dinamo, nici cu Steaua. Cum a jucat şi pe la Astra, sper să nu se accidenteze iar”, a afirmat  Porumboiu în ”Obiectiv de Vaslui”.

Tot şeful galben-verzilor a susţinut că FC Vaslui a completat: “Aştept multe de la N’Doye, dar şi de la Sînmărtean. Ce, sînt fetiţe care pleacă acum la gimnaziu şi nu mai încap în rochiţă?! Sînt bărbaţi, să treacă peste astfel de lucruri. N-am nevoie de sentimentalisme, că nu sîntem la «Din Dragoste»”.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
akcent83
akcent83  •  26 Aprilie 2012, 19:18

Gaozarii (a se citi gazetarii) lui peste...pai asta a declarat acum 2 zile intr-un interviu.A mai declarat ca Adailton va mai juca 1 an la Vaslui si apoi va avea un loc asigurat in staff-ul tehnic...dar ce sa faci cu voi care dupa 2 zile publicati ceva SENZATIONAL

Vezi toate comentariile (1)
Comentează