FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Postul de televiziune francez M6 prezintă cazul lui Becali » Patronul FCSB a primit cartonașul roșu pentru declarațiile sexiste

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 21:35

Presa internațională n-a trecut cu vederea declarațiile sexiste ale lui Gigi Becali când a aflat că e posibil să fie obligat să-și facă și o echipă de fotbal feminin pentru a mai putea continua la FCSB.

Postul de televiziune francez M6 a publicat astăzi un reportaj în care i-a dat cartonașul roșu lui Becali pentru declarațiile misogine. În imagini, patronul FCSB apare cu sticla de șampanie în mână după titlul câștigat la Iași în sezonul 2014-2015.

Mai multe agenții de presă internaționale au taxat declarațiile lui Gigi Becali, printre care CNN,Calciomercato, Goal.com sau Mediagol. Mai multe detalii, AICI! Și AICI! 

"Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică, să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal" Gigi Becali

Citește și:

Gigi Becali, atac sexist în direct la TV: "Fotbalul feminin este împotriva lui Dumnezeu! Femeia a fost făcută pentru bărbat!" + alte 7 derapaje totale

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
albalbastru72
albalbastru72  •  07 Ianuarie 2019, 13:17

Lui jiji i se rupe,el nu e roman.

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Ianuarie 2019, 04:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

apollon
apollon  •  06 Ianuarie 2019, 22:50

Las' ca nici cu francezii nu mi-e rusine. Spunea unu' ca femeile nu pot sa comenteze meciurile de fotbal... Mai rau decât Becali. Si asta este jurnalist. Din cauza vocii, ca ar devenii isterice, chestii de genul asta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close