FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Postul lui Ilie Stan depinde de meciurile cu Dinamo şi Rapid. Vezi de ce!

Ilie Stan
Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2011 20:37

Deşi a spus în nenumărate rînduri că obiectivul oricărui antrenor al Stelei este să aducă titlul în vitrina Stelei, Gigi Becali a lăsat-o mai moale cu Ilie Stan. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit la GSPTV că, de această dată, antrenorul trebuie să se asigure ca, la finalul sezonului, diferenţa faţă de Rapid şi Dinamo să fie mai mică decît atunci cînd a preluat echipa.

Iar această diferenţă se va face chair în meciurile directe, este de părere Gigi Becali.

"Obiectivul lui Ilie Stan nu este să cîştige campionatul. Nu am de gînd să-i imputez erorile din perioada lui Levy. Dacă va termina campionatul la o diferenţă mai mică de 8 puncte faţă de Dinamo, adică diferenţa pe care a lăsat-o Levy, atunci e de bine. La fel şi faţă de Rapid, cu diferenţa de patru puncte", a spus Gigi Becali la GSPTV.

"Sîntem obligaţi să cîştigăm cu Rapid şi Dinamo pentru că altfel nu avem cum să-i mai ajungem din urmă, depindem iarăşi de rezultatele indirecte. Cu Vaslui nu e un meci atît de important din acest punct de vedere pentru că diferenţa e mică deocamdată", a mai spus Becali.

Şeful Stelei a refuzat să le mai răspundă rivalilor din Giuleşti, după ce preşedintele Dinu Gheorghe a atacat-o dur pe Steaua.

"Nu vreau să mai existe discuţii, nu mai am chef să mă jignesc cu Dinu Gheorghe pentru că nu poate el să-şi ţină gura. Am glumit cît am glumit, ne-am înţepat, dar acum s-a ajuns prea departe. Prefer să văd cum joacă echipa şi să discutăm abia după meci", a încheiat Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
bozgor
bozgor  •  17 Octombrie 2011, 17:48

hagi in joc de glezne? dar ce face ,pt ce? se pregateste pt cand o fi sa-l flituiasca din nou ovina? oameni buni, iubitori ai stelei pana nu scapati de oier doar printr-un miracol mai luati campionatulechipa este buna dar nu are cum sa se sudeze cand se schimba antrenorii ca sosetele.

champ24
champ24  •  17 Octombrie 2011, 12:25

://mysport.gsp.ro/champ24/ . . . "CA_STANul lui KO.STEA!..."

gallini
gallini  •  16 Octombrie 2011, 19:24

Eu cred ca e suficient doar meciul cu Rapid... in rest, MultaM stelemeaua!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează