LIGA 1  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO Poveste amuzantă dezvăluită de Mihai Stoica: „Aveam 30 de ani și mă feream de mama! Noroc că nu se prindea emisiunea la Galați!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 20:35

Invitat la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" de pe GSP.RO, Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB a dezvăluit o întâmplare veche de 25 de ani.

Totul se întâmpla în studioul emisiunii "Procesul Etapei" care la acel moment era difuzată de Canal 31. Abia pe 5 martie 1995, show-ul moderat de Ovidiu Ioanițoaia s-a mutat la Pro TV. Emisiunea a fost una dintre cele mai de succes show-uri sportive din România. Invitații aveau voie să fumeze.

"Tu ne dădeai voie să fumăm. Știu că «Procesul Etapei» era la Canal 31. Mama nu știa că fumez! Eram în '93-'94? În 1995! Eu atunci aveam 30 de ani. La 30 de ani, aviz celor care sunt foarte tineri... Știam că mama nu vrea să mă vadă fumând și din respect nu fumam de față cu ea. Și nu fumam dacă Canal 31 se prindea la Galați. Cum nu se prindea la Galați am fumat la emisiune!", a pus Mihai Stoica la emisiune.

"Ovidiu a fumat sute de pachete de ţigări în direct"

Regulile CNA în urmă cu 20 de ani nu erau la fel de stricte ca în prezent. Acum nu mai există reclame la ţigări, iar cei care fumează sunt bluraţi. 

Pe vremuri, nu era nici o problemă să se fumeze la televizor, îşi aminteşte fostul producător al "Recursului", Geo Raeţchi.

"Ovidiu fuma chiar şi când era în direct. Avea lângă el o măsuţă sau un scaun unde îşi ţinea scrumiera şi ţigările. Când nu era camera pe el, pac!, îşi mai aprindea o ţigară. De multe ori se vedea la televizor că era fum de la ţigările lui"

În 1995, MM era președinte al secției de fotbal la Clubul Sportiv Oțelul Galați, funcție pe care a ocupat-o din februarie 1992 până în iunie 2002. Oțelul Galați s-a calificat în edițiile 1997-1998 și 1998-1999 ale Cupei UEFA. După plecarea de la Galați a acceptat funcția de director executiv la Steaua, începând cu iunie 2002.

Gigi Becali, filmat alături de o turmă de oi pe bulevardul PiperaLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (10)
Mihnea Ilie  •  28 Martie 2020, 19:42

MM...un baiat istetel asa,cu carte...din pacate fara caracter...un limax,cu ADN uman...

nicolaedobrin  •  28 Martie 2020, 00:55

Dar TV Jilava se prinde de la Galati? Ca tocmai s-au dat premiile *** pentru cel mai bun rol ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsp  •  26 Martie 2020, 09:55

mm cea mai mare mizerie de om ce a călcat la emisiunea lui nea Ovidiu! Un profitor de pe urma fotbalului. Un hoț cu acte!

Vezi toate comentariile (10 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1