FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Poveste spectaculoasă cu Gigi Becali: „Îl auzeam în casă, de la etaj! A fost șocat când a aflat asta despre Mihai Viteazul”

Captură din filmul „Mihai Viteazul”, regizat de Sergiu Nicolaescu, în care rolul domnitorului este interpretat de Amza Pellea // FOTO: voceabasarbiei.net +44   FOTO
Captură din filmul „Mihai Viteazul”, regizat de Sergiu Nicolaescu, în care rolul domnitorului este interpretat de Amza Pellea // FOTO: voceabasarbiei.net

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 12:06 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 09:05

Adrian Mititelu jr, fiul lui Adrian Mititelu, a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre relația dintre tatăl său și Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Acesta a dezvăluit că cei doi erau buni prieteni și că vorbeau des la telefon și a spus o poveste amuzantă care i-a avut în prim-plan pe Mititelu și Becali.

„Tata a avut o relație foarte bună cu Gigi Becali. Vorbeau ore în șir la telefon. Îmi aduc aminte că, atunci când locuiam cu ai mei, tata vorbea cu el și ținea telefonul pe speaker, în sufragerie. Vorbeau ore întregi și îl auzeam pe Gigi de la etaj. Ani de zile l-am auzit pe Gigi Becali în casă! 

Mi-a rămas în minte ceva amuzant cu ei. E un episod de prin 2006, când s-au împrietenit. Atunci, Gigi Becali se autoproclama «Războinicul Luminii” și se compara cu Mihai Viteazul. Tata e pasionat de istorie și Gigi a aflat de la el că pe Mihai Viteazul îl chema Mihai Pătrașcu. Becali a fost șocat când a aflat că nu-l chema Mihai Viteazul, ci Mihai Pătrașcu! După aceea a înțeles. Nu știa, credea că-l cheamă Viteazul”, a spus Adrian Mititelu jr. la GSP LIVE.

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

VIDEO Care era relația lui Adrian Mititelu cu Gigi Becali: „Stăteau ore în șir la telefon”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Așa ceva nu e de competența lui Gigi Becali! Mutările tactice care au făcut diferența în meciul cu Botoșani

Decizia lui Gigi Becali a schimbat totul! Secretul formei care a dus-o pe FCSB pe locul 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
2353267378285365
Constantin Ionescu  •  25 Decembrie 2020, 09:03

Ciobanul asta chiar daca are bani mulți,tot prost de bubuie ramane!El crede ca totul este ,,pe bani,, !

dansy
dansy  •  12 Noiembrie 2020, 14:21

Da .Vorbeau ca hotii intre ei!

tatastrumf1
tatastrumf1  •  12 Noiembrie 2020, 00:24
Postat de paiazze pe 09 Noiembrie 2020, 16:03

Pun pariu ca nu stii cine omoara cei mai multi oameni in Biblie. Incepand cu prunci si terminand cu batrani...

Talpan ?!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează