FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV „Ilie Dumitrescu ne-a prins cu berea: «Ce, sunteți șoferi de TIR?!»” » Povești geniale din fotbalul românesc: „Ăia erau învățați cu Maria Lătărețu”

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 11:48 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 16:14

Adrian Pitu (48 de ani) a jucat timp de două sezoane la Bacău, unde a prins peste 50 de meciuri. Fostul mijlocaș a dezvăluit la „Prietenii lui Ovidiu” povești neștiute din perioada în care a evoluat în Moldova.

Cu meciuri la Farul, Sportul Studențesc, Dinamo, Rocar, Oțelul, Bacău ori Steaua, Adrian Pitu a strâns o mulțime de povești. Unele dintre ele de la Bacău, acolo unde a jucat timp de două sezoane, în perioada 2001-2003, înainte de a semna cu Steaua.

Adrian Pitu, culise fabuloase de la Bacău: „Beau până se lipea scaunul de ei!”

Când am ajuns la Bacău prima dată i-am învățat să bea în pahar cu picior. Ăia beau în cană de doi litri... Când se duceau la restaurant aveau naveta de vin, cu 12 sticle, în d-aia de lemn. «Bă, puneți-o la frigider!». «Nu, s-o vedem!». Beau până se lipea scaunul de ei!”, a povestit Pitu.

Care e șocat de cum rezistau jucătorii la băutură. „Eu mă duceam, mă odihneam, iar ei la antrenamente erau primii. După a venit Ilie Dumitrescu cu Amaretto și cu alea... Talent! Ne-a prins cu berea... «Ce, sunteți șoferi de TIR?!». După antrenament noi beam bere că era cald afară”, a mai dezvăluit fostul mijlocaș.

„Eram cu Prunea și cu Miu. A venit Ilie și ne-a zis: «Beți, bă, un Amaretto!». Și de atunci numai Amaretto.... Luam câte trei sticle în cantonament. Apoi a apărut muzica house. Dă-i, dă-i! Pelin și cu ăia, de unde muzică house, când ăia erau învățați cu Maria Lătărețu!”, și-a mai amintit Pitu, „dublu” campion al României.

Ca fotbalist ești șmecher! Mai ales dacă ești bun. Toată lumea e la picioare. După ce termini, tu ești la picioarele lor. Și ca antrenor! Poți să fii tu Hagi, că depinzi de jucători. Când ești jucător, toată lumea e la picioarele tale. Când ești antrenor, președinte, depinzi de actorul principal, de fotbalist

Adrian Pitu, fost jucător

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Dezvăluiri geniale din vestiarul unei foste echipe din România: „Ne duceam la biserică și ne rugam să plouă, să crească ciupercile!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Dezvăluiri geniale din vestiarul unei foste echipe din România: „Ne duceam la biserică și ne rugam să plouă, să crească ciupercile!”
Dezvăluiri incredibile de dopaj în studioul GSP » „Ne-a dat o pastilă înainte de meci, vedeam pinguini!” + blaturi pe față: „Cele mai multe de pe planetă!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Dezvăluiri incredibile de dopaj în studioul GSP » „Ne-a dat o pastilă înainte de meci, vedeam pinguini!” + blaturi pe față: „Cele mai multe de pe planetă!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  11 Aprilie 2024, 18:13

De ce toată lumea din sport își aduce aminte de Ilie Dumitrescu doar după vrăjeală, etichete, povești de alcov...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează