FOTBAL  »  Superliga  »  

POZĂ DE COLECŢIE » Copos i-a luat-o înainte lui Gigi şi a dus un preot pe Naţional Arena :)

Momentul în care George Copos se roagă împreună cu preotul pe Naţional Arena +2   FOTO
Momentul în care George Copos se roagă împreună cu preotul pe Naţional Arena

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 17:45

Patronul Rapidului s-a ţinut de cuvînt chiar în ziua meciului cu Steaua de pe Naţional Arena. După ce rapidiştii au pierdut cu 1-0 în Europa League, George Copos a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că trebuie adus cît mai repede un preot la noul stadion.

"Arena Naţională şi gazonul trebuie sfinţite. Trebuia să ducem un preot acolo în următoarele zile. Se pare că nu poate cîştiga nimeni pe acest nou stadion", a spus Copos atunci.

Aceeaşi părere a avut-o şi Becali. "Orice faci, prima dată trebuie slujbă făcută de preoţi. Orice clădire, orice faci pe pămînt... Trebuie slujbă şi cînd bagi cazmaua, iar cînd ai terminat trebuie să mulţumeşti. Trebuie neapărat slujbă. O să vorbesc cu Copos să facem şfeştanie. Trebuie apă sfinţită acolo. Noi nu i-am mulţumit lui Dumnezeu că am făcut stadionul ăla. Nici o echipă românească nu cîştigă acolo. Acum, între noi nu contează", a spus şi patronul Stelei, Gigi Becali, după anunţul pe care Copos îl făcuse.

Copos s-a ţinut promisiunea făcută, iar în această dimineaţă a mers la stadion alături de un preot pentru a sfinţi gazonul, dar şi cele două porţi de joc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
razvan_fzr
razvan_fzr  •  28 Octombrie 2011, 13:17

La cat de zgarcit e Copos, probabil a adus vreun pastor de la Martorii lui Iehova, ca sa iasa mai ieftin! Rezultatul s-a vazut...

forumeer
forumeer  •  25 Octombrie 2011, 04:52

Superb!

qwerty007
qwerty007  •  25 Octombrie 2011, 04:07

"Copos i-a luat-o înainte lui Gigi şi a dus un preot pe Naţional Arena" !!?? unde e preotul ca eu nu il vad,cel mai preot dupa haine ar fi Copos,dar de cand mai crede si asta in Dumnezeu !?? Dupa rezultat,se pare ca Dumnezeu nu e nici rapidist nici stelist. Adica Dumnezeu ar ajuta cumva vreo echipa din liga lui Mitica si bineinteles pe a ta... ati mai facut un suporter in persoana divina si asteptati si ajutor,nu ma refer doar la Copos doar,altii mai 'credinciosi' fac mai mult decat atat. Nu sunt eu mare credincios,dar nici sa faci din Dumnezeu un microbist nu mi se pare ok.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează