FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Poza sezonului în Liga 1? Galeria celor de la Voluntari, show total cu Dinamo: „Peluza Florin Cernat”

Imagine de la Voluntari-Dinamo, foto: Cristi Preda/GSP +20   FOTO
Imagine de la Voluntari-Dinamo, foto: Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 09:57

Cristi Preda, fotoreporterul GSP, a surprins o imagine senzațională din galeria celor de la Voluntari, în meciul câștigat cu Dinamo, 2-1. 

3 fani au venit cu 3 foi A3, pe care au scris câteva mesaje de încurajare pentru foști și actuali jucători ai echipei antrenate de Mihai Teja. Iată-le:

  • Peluza Florin Cernat #
  • Claudiu Belu The Best („idolul meu” șters)
  • Hai Voluntari 

Unul dintre cei prezenți în imagine, cel din stânga imaginii, cu pantaloni vișinii, a fost prezent și la meciul dintre FCSB și Voluntari, câștigat de roș-albaștri cu 2-1, și i-a cerut tricoul lui Florinel Coman. Cei doi au discutat și suporterul a primit promisiunea că va primi tricoul la meciul de azi dintre FCSB și Clinceni. 

3 momente care nu s-au văzut la TV în Voluntari-Dinamo

  1. Galeria gazdelor, poziționată la Tribuna I, a ironizat problemele financiare ale dinamoviștilor. Unul dintre membrii micuțului grup si-a asumat rolul de lider, a pus mâna pe portavoce și a dictat diverse lozinci provocatoare spre jucatorii „câinilor" care evoluau pe acea parte de teren: „Sărăciilor, ați făcut si voi rost de bani?". 
  2. La meci a fost prezent și Mattia Montini, care va reveni pe teren într-o săptămână. Atacantul italian a urmărit meciul de unul singur, la tribuna 1.Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei, a fost și el prezent pe stadionul „Anghel Iordănescu” în contextul în care echipa sa joacă etapa viitoare pe teren propriu cu Voluntari.Un alt fotbalist dinamovist, Mihai Neicuțescu, în continuare accidentat, și-a făcut apariția la stadion alături de iubita lui.
  3. Bogdan Bălanescu, numărul 1 din conducerea dinamovistă, a venit și el la meci. Acesta și-a făcut apariția la tribuna oficială, iar un spectator prezent îndeaproape a avut o remarcă ce a stârnit amuzamentul celor din jur. „Zici că-i Borcea pe vremuri". 

Citește și:

VIDEO + FOTO PCH, acuze grave: „Hoție, fals, fraudă cu bilete! Ați încercat să-i prostiți pe «câini»!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
thereem
thereem  •  10 Februarie 2020, 11:16

Peluza Florin Cernat de la Tribuna 1,care la Voluntari poarta numele de "Tribuna 2". Un stadion unde se vand bilete trase la xerox,iar accesul la cele doua WC-uri de la masa presei,de o singura persoana,unisex si nesemnalizate,se face trecand printre niste schele joase. Stadionul unde stewarzii sunt recrutati direct de la birtul satului,la fel ca si factiunea colorata a suporterilor. Suporteri echipati cu sepci de marinari,ai unei echipe comunale a carei sigla este reprezentata de o ancora,desi comuna nu are iesire decat maxim la o balta de peste. Liga 1,anul 2020.

1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  10 Februarie 2020, 10:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează