FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Poziție categorică a celor de la Sepsi: „Trebuie să terminăm campionatul! Ar fi o dramă să întrerupem tot”

Cornel Șfaițer, manager Sepsi, declară că își dorește să joace meciul cu Dinamo
Cornel Șfaițer, manager Sepsi, declară că își dorește să joace meciul cu Dinamo

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 17:28 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 17:28

Sepsi se aliniază cluburilor care nu concep întreruperea sezonului în cazul în care vor mai apărea persoane depistate pozitiv cu COVID-19. Cornel Șfaițer, managerul echipei, vede ca pe o dramă stoparea competiției, o problemă care ar lovi în plin fotbalul românesc.

Sepsi nu ia în calcul întreruperea campionatului în cazul în care vor mai apărea cazuri de coronavirus la nivelul cluburilor din Liga 1. Cornel Șfaițer, managerul covăsnenilor, crede că persoanele respective trebuie izolate, testați toți ceilalți, iar dacă răspunsul e negativ, competiția trebuie să continue.

Cornel Șfaițer: „Avem model în Germania”

„Doamne ferește! Îmi doresc să jucăm cu Dinamo. Ne-am îngreuna situația din play-out. Ar fi multe meciuri într-un timp scurt. Sperăm să fim toți sănătoși. Oricum n-ar trebui să facem o dramă dacă mai apar cazuri. Avem modele și în alte campionate, cum e Germania. Unde jucătorii testați pozitiv au fost izolați, iar ceilalți au jucat", a explicat managerul lui Sepsi. 

Atenție la cei din jurul echipei

Șfaițer cere o atenție sporită la persoanele din anturajul jucătorilor, lucru care ar păstra „liniștea" în fotbal, iar fotbaliștii n-ar mai fi expuși atât de mult: „Plus că la noi n-au fost probleme la nivel de lot de jucători. Au fost numai cazuri în partea administrativă, cu medicul sau magazionerul. Trebuie să avem mai multă grijă, să testăm mai des persoanele din jurul echipei".

O dramă a fotbalului românesc

Cei de la Sfântu Gheorghe cred că oprirea campionatului ar da peste cap toate planurile pentru sezonul următor și ar fi un dezastru pentru cluburi și echipa națională: „Trebuie să terminăm campionatul! Ar fi o dramă, am compromite un sezon, mă refer la 2020-2021. Am avea toți de suferit, inclusiv echipa națională. Clubul Sepsi își dorește să continue campionatul", a mai spus oficialul lui Sepsi.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Protestul lui Dinamo la LPF a avut succes: meciul cu Sepsi, mutat!

FCSB. Cad pe capete: Florinel Coman și un mijlocaș, OUT cu Gaz Metan! Numărul accidentaților urcă la 7

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează