FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Poziție vehementă în războiul CSA Steaua - FCSB: „Dați-i stadionul lui Becali! Ei pierd cu bucătari-ospătari prin Liga a 4-a”

Robert Niță afirmă că „FCSB e Steaua” +26   FOTO
Robert Niță afirmă că „FCSB e Steaua”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 17:57

Robert Niță (43 de ani), fost fotbalist al Stelei, este de partea lui Gigi Becali (61), patronul FCSB, în conflictul de lungă durată dintre CSA și formația din Liga 1. De asemenea, Niță este de părere că pe noul stadion din Ghencea ar trebui lăsată să evolueze și FCSB.

Secretul lui Ștefan Târnovanu, noul portar cumpărat de Gigi Becali: „Degeaba ai talent, dacă nu ai așa ceva”

„Steaua e FCSB. Pentru mine, actuala FCSB e Steaua din trecut. Se supăra lumea, mă înjură, primesc comentarii pe YouTube, pe Facebook, dar pot să-mi dau cu părerea. Am argumente. Dacă nu era Becali, Steaua avea soarta Rapidului. Acum, cu banii de la Armată, Steaua se chinuie să promoveze de doi ani. 

De ce n-a ținut tot timpul Armata echipa? Dați-i stadionul lui Becali să joace, plătește omul chirie! Trebuie să avem grijă de branduri, de echipe mari. Lăsați-l în pace pe Becali, tot roș-albastru e. Îi luăm Steaua lui Becali si ne bat unii de prin Liga a 4-a. Unii care-s de vârsta mea și bucătari-ospătari. Lăsați omul să țină echipa!”, a spus Niță pentru Pro X.

Poziție vehementă în războiul CSA Steaua - FCSB: „Dați-i stadionul lui Becali! Ei pierd cu bucătari-ospătari prin Liga a 4-a”
Niță a fost jucătorul Stelei în perioada 1999-2001. De la roș-albaștri a plecat la Rapid pentru 250.000 de euro

CSA Steaua, promovată în Liga 3?!

CSA Steaua are șanse mari să promoveze în Liga 3 în acest an. FRF plănuiește să suspende actualul sezon din Liga 4, urmând să fie menținute clasamentele din prezent, unde roș-albaștrii ocupă primul loc pe București.

Federația nu ar risca în privința eșaloanelor de amatori și le va suspenda, deoarece majoritatea jucătorilor nu vor fi apți să evolueze mai multe meciuri într-o săptămână, aceștia având și un alt job. Astfel, se va trece peste faza duelurilor de baraj, iar toți liderii seriilor din Liga 4 vor fi invitați să se înscrie în Liga 3.

FOTO Cum arată lucrările ACUM la stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf

+22 FOTO

VIDEO Marian Aliuță vorbește despre disputa FCSB - CSA Steaua

Citește mai multe știri despre FCSB:

Imagini fierbinți cu iubita lui Dragoș Nedelcu: „De când sunt în carantină...” + SMS-ul misterios pe care l-a primit

Gigi Becali a vrut să dea bani pentru Steaua, dar a fost refuzat! Dezvăluiri din interior: „E un dezinteres din partea tuturor!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (89)
iri_
iri_  •  28 Iunie 2020, 04:07

ba da pe ce planeta traiti ma, cum ba "sa-i dam stadionul lui becali" da cine e ba becali sa primeasca 100 milioane de la stat?

144258713378047
Popa Virgiliu  •  04 Mai 2020, 12:24

Alex, băiete, despre ce aberații vorbești tu ?! Tinerețea ta, ar putea fi o virtute dacă nu te-ai ambala așa, ca un activist de partid! Puțin le pasă steliștilor adevărați, din toate generațiile, de nu știu ce statut juridic al echipei Steaua București! Tu nu înțelegi că dragostea pentru această echipă excede orice cadru juridic ?! Steaua, în inimile acestor suporteri, a existat mereu, fără pauză ! Aici nu încape niciun restart, oricât de corect juridic ar fi el ! Steaua nu a încetat niciodată să existe... Ce să caute echipa asta, în liga a IV a ?!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  03 Mai 2020, 13:24
Postat de Filip Popa pe 03 Mai 2020, 13:05

Ar trebui menținut play-off-ul, altfel se vor naște foarte multe polemici. Un exemplu ar fi: nu ați fost în stare să promovați pe teren, vă promovăm în birouri.

nu, sub nicio formă, playoffu si playoutu sint niste prostii, de cind avem sistemu ăsta sintem foarte-foarte slabi, zero barat, gata cu playoff/playoit, trecem din nou la 18 echipe, obligatoriu.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează