FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Premiul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2007 00:00

Rusici a fost convocat la nationala Sloveniei dupa ce a impresionat la Poli. Transferat cu 200.000 de dolari de la formatia slovena NK Celje, pentru a-l inlocui pe Ionel Ganea, atacantul Dejan Rusici (24 de ani) s-a integrat perfect in echipa timisoreana. Evolutiile sale l-au sensibilizat pe selectionerul Sloveniei, Matjaz Kek, care l-a convocat la lot pentru meciurile cu Albania (13 octombrie) si cu Olanda (17 octombrie).

"Batem Olanda"

Rusici a fost incintat de veste: "Mi-as fi dorit sa fiu convocat alaturi de Vrsici, dar sint fericit. Pentru mine este un obiectiv indeplinit. Imi doream sa ajung la nationala atunci cind am ales Timisoara. Am vorbit cu selectionerul si mi-a spus ca, desi nu voi juca din primul minut, oricum voi intra in vederile sale.Daca am ajuns la nationala nu inseamna ca, gata, sint multumit si vreau sa ma opresc aici. Imi doresc mult sa marchez in continuare pentru Poli si poate sa sparg gheata si la nationala".

Pentru ca Slovenia nu mai are sanse de calificare, virful vrea ca la "Euro 2008" sa ajunga Romania si promite o victorie cu Olanda: "Eu sper sa se califice Romania. Noi nu mai avem sanse. Cred ca toti colegii mei stiu ca vreau sa batem Olanda, pentru ca voi sa mergeti la Europene".

Rusici a inscris 3 goluri pentru Poli, doua in campionat si unul in Cupa Foto: Alex Hreniuc

2 selectii are pina acum Rusici la Nationala Sloveniei

13 minute a strins Rusici la Nationala: 10 cu Coasta de Fildes si 3 cu Trinidad Tobago


Laudat de coechipieri
Capitanul lui Poli, Dan Alexa, a dezvaluit ca este impresionat de Rusici: "Pentru mine, Rusici a fost o surpriza foarte placuta. Daca sumele pe care le-am citit ca s-au platit pentru el sint corecte, atunci a fost si o afacere super. Ma bucur pentru el ca a ajuns la nationala. A inceput acest campionat bine si era normal sa fie convocat". Stancu asteapta ca Rusici sa invinga cu Slovenia pe Olanda: "Nu cred ca trebuie sa punem o vorba buna pentru a bate Olanda. Sint convins ca isi doreste si el asta".

"Clujeni ghinionisti"

Alexa crede ca adversarul de simbata, Universitatea Cluj, este cea mai ghinionista echipa din Liga I: "Am urmarit atent acest campionat si va spun ca Universitatea este cea mai ghinionista echipa din acest campionat. Au pierdut multe puncte in minutele de prelungire. Au jucatori foarte buni, au mers acolo si Olah, si Coman. Nu merita sa fie pe ultimul loc", a spus Alexa.

Podium fara Capitala

Mijlocasul Dan Alexa spune ca nu este o intimplare ca pe podiumul Ligii I nu apare nici o echipa din Bucuresti: "Este un an diferit, pentru ca echipele din capitala nu mai sint pe podium, dar jucatorii primelor trei echipe au aratat consistenta si au incercat sa evite scandalurile". Stelian Stancu e incintat ca Poli ocupa locul trei in Liga I: "Este bine acolo sus, dar acum noi trebuie sa facem tot posibilul pentru a ne consolida aceasta pozitie. Am inceput bine acest campionat".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează