FOTBAL  »  Superliga  »  

Preparator fizic nou

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

După plecările portughezului Joaquim Teixeira şi a sfaff-ului său, gorjenii au rămas descoperiţi la capitolul preparator fizic. Antrenorul Eugen Neagoe a căutat astfel un colaborator cu experienţă în prima ligă şi l-a luat alături pe preparatorul fizic de la Sportul Studenţesc, Marius Dima.

„Am discutat cu domnul preşedinte şi cu domnul Mircea Rădulescu care ne-a recomandat acest preparator fizic. Sper să ne ajute şi să obţinem rezultatele pe care le aşteptăm”, a declarat Neagoe.

Marius Dima este bucureştean, lucrează ca profesor de educaţie fizică şi sport la Universitatea Ecologică de 11 ani, iar în trecut a fost preparator şi la Sportul Studenţesc. „Paralel, pentru că în învăţământ banii sînt puţini am încercat să activez în acest domeniu al fotbalului. Am lucrat la Dodo Bucureşti, apoi la academia de fotbal a unui italian FC Bucharest şi apoi la Sportul Studenţesc”, a declarat Dima.

Acesta a mai avut o tentativă de a veni la Tîrgu Jiu în urmă cu puţin timp, însă unele probleme personale l-au reţinut. „De cînd a venit domnul Neagoe acum un an şi jumătate am avut intenţia să vin aici. Problema a fost că eram legat de catedră, sînt nişte paşi pe care trebuie să-i urmezi şi a trebuit să-mi iau doctoratul, aşa că mi-am permis să vin în provincie. Acum un an şi jumătate nu puteam veni”, a explicat Dima.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează