FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Preparatorul fizic al Vasluiului se află în ilegalitate, poate pregăti doar amatori

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Federaţia Română de Fotbal l-a somat pe preparatorul fizic al Vasluiului, Cedric Thyus Vieville, să intre în legalitate fiindcă în evidenţele forului se regăseşte doar un act care îi atestă calitatea de antrenor pentru echipe de amatori.

 

Vieville a primit o adresă oficială de la FRF pentru a intra în legalitate, întrucît la dosarul înregistrat la sediul forului fotbalistic nu se regăsesc documente care să-i ateste calitatea de director tehnic pe linie de pregătire fizică. În evidenţele FRF se regăseşte doar un act, care arată că spaniolul este licenţiat doar ca antrenor pentru echipe de amatori.

“I-am cerut în şedinţa Consiliului de Administraţie, prin Lopez Caro, să-şi clarifice situaţia. În caz contrar, suntem nevoiţi să-l suspendăm din funcţie, pînă va veni cu toate documentele solicitate de FRF”, a spus Ciprian Damian, preşedintele CA al FC Vaslui, care a negat faptul că în şedinţa de luni dimineaţă vreun oficial al clubului i-ar fi refuzat programul de antrenamente propus de Lopez Caro pentru această săptămănă, în ciuda afirmaţiilor făcute de tehnicianul spaniol, după antrenamentul de luni dimineaţă, că acel program nu ar fi fost acceptat de conducerea clubului.

Ar fi pentru prima dată în trei luni de antrenorat a lui Lopez Caro cînd ne-ar aduce la cunoştinţă un program cu antrenamentele echipei. Nu ne-a prezentat niciun program astăzi, nici măcar în şedinţa Consiliului de Administraţie, şi este şi înregistrare video în acest sens. Mă aştept să-l fi pus pe vreun perete undeva pe la vestiare pe la stadion, să-i fi făcut fotografii şi apoi să zică că nu l-am acceptat. Cine vrea cu adevărat binele echipei, aşa cum susţine şi domnul Caro că îşi doreşte pe deplin, nu dă două zile de pauză jucătorilor după alte două zile libere”, a declarat Ciprian Damian.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
eu_baiatul_yo
eu_baiatul_yo  •  06 Septembrie 2010, 21:33

Siteuri anunturi gratis din orasul tau! ww w.PiataArad.com ww w.PiataTimisoara.com ww w.PiataOradea.com ww w.PiataCluj.ro ww w.PiataSibiu.com ww w.PiataBrasov.com ww w.PiataConstanta.com ww w.PiataGalati.com ww w.PiataIasi.com ww w.PiataSuceava.com ww w.PiataAlba.com . . . . . .NOU!W WW.SEXY METRU.C OM (fara spatii)!!!Afla cat de sexy esti! w ww.Sexy Metru.c om

jumega
jumega  •  06 Septembrie 2010, 21:20

@geo3344 - cauta tu un moldovean, un olten un ce vrei tu, dar repede. cand il gasesti sa-l rogi sa te invete sa scrii bine romaneste.

infos
infos  •  06 Septembrie 2010, 20:40

@geo3344, lasa tu moldovenii ca sunt in vest si capsunele sunt culese de toti romanii si de peste tot vin din tara, ba chiar pot sa'ti afirm ca in Franta marlanii din ardeal au procentajul mai mare in italia sunt oltenii si moldovenii si in Spania trag mai mult astia de pe langa capitala tarii si sud estul tarii. Deci marlani avem destuii si cum e si cazul matale faci parte ptr. ca o denota comportamentul tau rasist, integrist, fara prea multe chestii in teasta, ce mai marlan mioritic! ;-)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează