FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - UTA 2-0

Prepeliță, mulțumit după victoria cu UTA: „Jucătorii noi s-au adaptat foarte bine” + Ce a spus Bertrand, eroul partidei

Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș
Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2022 21:10 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 21:32

FC Argeș a câștigat cu UTA, scor 2-0, în prima etapă a sezonului de Liga 1. Prepeliță a vorbit despre victoria echipei sale și despre adaptarea jucătorilor străini veniți în această vară.

Antrenorul argeșenilor l-a lăudat pe Dorian Bertrand, marcatorul celor două goluri ale gazdelor și debutantul în Liga 1.

Problemele patronului de la CFR Cluj, mai grave decât s-a crezut » Nelu Varga, internat la Neurochirurgie: „Medicii au apelat la un tratament de ultimă generație”
CFR Cluj
Problemele patronului de la CFR Cluj, mai grave decât s-a crezut » Nelu Varga, internat la Neurochirurgie: „Medicii au apelat la un tratament de ultimă generație”

Declarațiile lui Prepeliță după FC Argeș - UTA 2-0

„Am avut foarte multe ocazii și mă temeam puțin. Avem mulți jucători noi, încercăm să-i integrăm pe toți. Au fost 5 săptămâni bune pentru noi.

Am început bine jocul, ne-am creat multe ocazii, și fizic am arătat foarte bine. Dorian a marcat și are niște calități fizice și tehnice foarte bune, dar și ceilalți s-au descurcat foarte bine. Njike a jucat foarte bine.

S-au adaptat foarte bine toți, și-au părăsit țara. Momentan nu vreau să mă entuziasmez. Am încercat să fac un mixt între cei nou veniți și cei de anul trecut. Anul ăsta, sperăm să accedem în play-off și să avem o prestație mai solidă acolo.

Sepsi e una dintre cele mai în formă, au terminat sezonul cu câștigarea Cupei, au început cu câștigarea Supercupei, și cu Craiova au arătat bine. Sunt o echipă foarte bună”, a spus Prepeliță la Orange Sport.

Prepeliță a vorbit și despre Ișfan, care este dorit de Universitatea Craiova:  „Ișfan e juniorul pe care ne bazăm, nu văd de ce ar pleca, am rămâne descoperiți pentru locul de Under”.

Bertrand: „Mă așteptam să marchez”

Eroul partidei, Dorian Bertrand, a fost primul invitat la flash-interviuri și s-a declarat încântat de cele două goluri marcate.

„Sunt foarte fericit, sezonul trecut a fost dificil. Am dat două goluri, mă așteptam să marchez, asta vreau să fac la fiecare meci, pentru public, pentru fani. Vreau să joc mult aici. 

Acum trebuie să ne pregătim pentru următorul meci, dar pentru ce am făcut azi, sunt foarte fericit. Obiectivul e să câștigăm toate meciurile”, a declarat Bertrand, la Orange Sport.

Cu toate că avem jucători noi, cel mai important e că am arătat ca o echipă, chiar dacă suntem de puțin timp împreună. Sunt convins că adversarii au urmărit ultimul nostru amical, în care nu am arătat strălucit. Mă bucur că ne-am mobilizat și am câștigat. 

Mă interesează ca această echipă să crească, nu mă interesează neapărat prestația mea. Sepsi mi s-a părut o echipă bună, a dovedit și aseară. E o echipă bine pregătită fizic. Nu e cazul să vorbit despre play-off în prima etapă

- Marius Constantin, fundaș FC Argeș

Citește și alte știri din Liga 1:

Previziune sumbră pentru CFR Cluj: „Dacă nu ajunge în grupe, mă aștept la insolvență”

Hagi, avertisment pentru Alibec și ceilalți jucători transferați: „Nu contează numele. Nu e ușor să joci la Farul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează