FOTBAL  »  Superliga  »  IRONII

Președintele lui Dinamo îl ironizează pe Gigi Becali, după atacurile acestuia la adresa "câinilor"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 11:30

Alexandru David, președintele lui Dinamo, îi acordă credit total antrenorului Mircea Rednic și nu ezită să-l taxeze pe Gigi Becali pentru o declarație a acestuia avută după instalarea "Puriului".

"Vă spun în premieră. Rednic va duce echipa în play-off. Dacă nu va reuși asta, tot va rămâne la Dinamo! E mai tare decât Papa Pius", a spus în această dimineață Alexandru David, la TV Digi Sport.

Alexandru David face referire la o declarație a lui Gigi Becali, care mărturisea că "nici Papa Pius" nu o poate ajuta pe Dinamo să se califice în play-off. 

"De ce să îmi fie frică? O să mai avem un meci cu ei şi gata! Nici Papa Pius nu mai poate să ducă Dinamo în play-off. E altceva cu Rednic, e un antrenor cu experienţă, dar ce poate să facă? Doamne fereşte!" declara Becali, imediat după ce Rednic a fost instalat la Dinamo, în urmă cu două săptămâni.

Vezi și: Alexandru David i-a decis soarta lui Mircea Rednic: "Spun în premieră. Asta se va întâmpla cu el!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
alexpescaru
alexpescaru  •  26 Octombrie 2018, 18:31

Băi, cine vă face titlurile ? Femeia de serviciu ? Vreo babă curioasă care trage cu urechea pe la uși ? Din zece titluri, nouă spun că ăla râde de ălalalt, cineva ironizează pe altcineva, ăla a spus aia despre cineva... Zici că sunteți baba de la parter, care e mereu la fereastră și bârfește lumea din bloc...

126372524961619
Nistor Gheorrghe  •  25 Octombrie 2018, 16:20

Asta cred ca a dat in mintea copiilor. De fapt asa a fost din totdeauna. Din cate am aflat si familia lui s-a indepartat de el. Nu-l mai asculta nimeni. Aceasta cocota masculina ,mai are putin si familia o sa ceara internarea lui. Toti din casa spun ca mai linistiti ierau cu el in puscarie.

zizu
zizu  •  25 Octombrie 2018, 12:43

parca pana acum era cu sfintii ortodocsi,nu cu papa,acest pacalici!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează