FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Președintele lui Hermannstadt reacționează după dezvăluirile Gazetei Sporturilor: „Suntem prea mici ca să fim implicați”

Teodor Birț
Teodor Birț

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 10:32

Teodor Birț, președintele celor de la FC Hermannstadt, a reacționat după ce Gazeta Sproturilor a scris azi că impresarii Arcadie Zaporojanu și Octavian Moraru s-au implicat la club și au preluat managementul echipei. (Detalii AICI)

Noi cei de la Hermannstadt nu am avut niciodată de a face cu aceste persoane despre care spuneți la nivel administrativ. La nivel de jucători ne-au propus 3 fotbaliști de când există clubul nostru.

Un brazilian care a plecat acasă, Kuka nu a rezistat nici el. A rămas doar Pedro Moreira, care nici măcar nu este impresariat de acești oameni, ci de un portughez. Nu avem nicio înțelegere cu acești băieți, nicio treabă! Iar pe Vasile (n.r. Miriuță) nu am eu curaj să îl întreb echipa înainte de meci, dar apoi acești băieți din Moldova! Nu e nimic adevărat!

E exclus ca managementul clubului să fie preluat de ei, există un consiliu director, iar eu sunt președintele clubului. Nu este nimeni implicat nici măcar amical.

Cred că i-am văzut de trei ori în viața mea pe oamenii despre care spuneți. Și asta pe Moraru, de fapt. Că pe Zaporojanu l-am văzut o singură dată. Mai mult decât atât, știu foarte bine ce s-a întâmplat la Iași și e un exemplu din care toată lumea trebuie să învețe ceva. Noi suntem un club mult prea mic ca să fim implicați în astfel de lucruri. Noi încă încercăm să ne dezmeticim în Liga 1”, a declarat Teodor Birț pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

EXCLUSIV Liga legăturilor dubioase » FCSB și Astra nu sunt singurele suspecte de serviciu: 3 cluburi controlate de doi impresari „păpușari”!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează