FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Președintele unui club din Liga 1 nu are milă de Dinamo: „Ce, trebuie să oprim fotbalul acum? Să piardă meciurile cu 3-0”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 21:03

Dani Coman, președintele Astrei, cere ca Liga 1 să urmeze programul stabilit, iar programul să nu fie influențat de cazul de coronavirus de la Dinamo. 

Dani Coman și-a expus franc opinia în legătură cu cazul de coronavirus de la Dinamo. Președintele Astrei a oferit și o variantă radicală: „câinii” să piardă meciurile la „masa verde” dacă nu se pot prezenta la meciuri. 

Dani Coman: „Trebuie să oprim fotbalul?”

„Şi dacă a fost depistat un caz la Dinamo ce se întâmplă? Se opreşte fotbalul, închidem fabricile? Ce facem? Să îl izoleze, să le facă un test tuturor celor cu care a intrat în contact şi să se joace mai departe. În Germania, ce se întâmplă? Au fost jucători depistaţi, i-au izolat, le-au făcut teste şi au continuat să joace. Se reprogramează meciurile din perioada aia. În cazul în care nu se mai poate juca, pierd meciurile cu 3-0. Ce? Trebuie să oprim fotbalul, pentru că a fost depistat unul din staff-ul echipei Dinamo? 

Dacă la noi s-ar întâmpla? Exact cum v-am spus mai devreme. Îl izolăm, facem teste tutror oamenilor cu care a intrat în contact, în condiţiile în care nu vor mai fi depistaţi alţi jucători sau persoane din staff depistate. Mergem mai departe. Dacă vor fi, atunci izolăm persoanele respective şi jucăm fotbal în continuare. Pentru că trebuie să trăim, fotbalul trebuie să trăiască. Nu ne putem opri”, a declarat Dani Coman, conform Look Sport. 

VIDEO / Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre Dinamo:

DDB, „injecție” nouă de capital la Dinamo » Suporterii trec de 20% din acțiuni

DINAMO. Omul depistat cu Covid-19, la masă cu fotbaliștii: „A stat puțin” » Urmează 14 zile de izolare

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
 •  12 Iunie 2020, 17:49
Postat de Sandu Daniel pe 12 Iunie 2020, 07:27

Ai creierul cat nuca, vedetiva de gunoiul din ochi vostri ,voi aia corecti daia nu va lasat in cupele europene de corecti ce sunteti

astra trebuia scoasa din liga1!!!....finantata de gigi becali care e in play-off cu...astra!!???

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  12 Iunie 2020, 10:44

Hai ca s-a trezit nea Coman, portarul care juca cu pantaloni lungi si cand erau 40 de grade afara. Moare el de grija lui Dinamo care nici macar nu e in playoff unde e Astra. Exact ala care moare de grija altuia.

red_panzer
red_panzer  •  12 Iunie 2020, 07:33

Bai Comaneeee, esti asa cum ai fost si portar: bunicel dar aveai "scapari". Asa si acum: ai vorbit cand trebuia sa taci! Stii ce-ti doresc? Sa fi sanatos atat trupeste cat si MENTAL!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează