FOTBAL  »  Superliga  »  ROMINI

Presiune

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2007 00:00

Marica, Sergiu Radu si Vlad Munteanu vor trebui sa confirme la noile cluburi investitiile facute in ei. Trei dintre cei sase romani care vor evolua sezonul viitor in Bundes liga lasa in urma o vara de foc. Dupa Sergiu Radu si Vlad Munteanu, care s-au mutat de la Cottbus la Wolfsburg chiar in debutul perioadei de transferari, a fost rindul lui Ciprian Marica sa patimeasca o luna pentru a se vedea, in sfirsit, in tricoul campioanei Stuttgart.
VfB a platit 8 milioane de euro pentru a-l aduce de la sahtior, cea mai mare investita in intreaga istorie a clubului, ceea ce-l obliga pe "Cip", cum l-au botezat coechipierii, sa demonstreze ca-si merita banii. "Schija" si Vladut se gasesc in aceeasi situatie, chiar daca Wolfsburg i-a luat la pachet, pe doar 4,7 milioane de euro,  Ei au datoria de a confirma porecla primita sezonul trecut, "gemenii golului", cind au adunat impreuna 25 de reusite.

O stagiune dificila ii asteapta si pe Ovidiu Burca (Cottbus), al carui debut in Bundesliga va fi aminat din cauza unei accidentari, sau pe Iulian Filipescu si Mihai Tararache. Ei sint proaspat promovati cu Duisburg, iar primul sezon e intotdeauna extrem de greu.

"Macar un gol"
Anuntat titular diseara, cu Schalke, Ciprian Marica a declarat cotidianului Bild ca-si doreste "macar un gol la debutul in Bundesliga". Stuttgarter Nachrichten nu-l vede in primul unsprezece doar contra "minerilor", ci de-a lungul intregului sezon: "Romanul si-a demonstrat deja calitatile si e superpregatit. Probabil ca el si Gomez vor alcatui cuplul responsabil cu golurile la Stuttgart".         
   

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează