FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA

Presiune la Craiova! De ce sunt obligați Dan Nistor și Alex Cicâldău să-și refacă jocul contra lui Sepsi

Dan Nistor și Alex Cicâldău, foto: Imago
Dan Nistor și Alex Cicâldău, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 05 mai 2021 14:30 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 14:34

Ambii „servanți” ai Craiovei, Dan Nistor și Alexandru Cicâldău, au rămas datori la Călărași, cu Clinceni (0-1). Cifrele lor sunt slabe și suporterii așteaptă o reacție azi, în meciul Craiovei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de la ora 19:00. 

Pe Craiova o așteaptă astăzi o nouă probă de foc. Un alt adversar, Sepsi, extrem de incomod, pentru că se apără foarte bine și se agață de orice minge. Exact ca Academica Clinceni, împotriva căreia, duminică, oltenii au făcut cel mai slab meci din mandatul lui Marinos Ouzounidis, index InStat 222, și al doilea cel mai modest din întregul campionat, după 0-1 cu Chindia pe "Oblemenco" (index 216!). 

Presiune mare pe Dan Nistor și Alex Cicâldău

La Sfântu Gheorghe, presiunea mare va fi în special pe Dan Nistor și pe Alex Cicâldău. Pentru că în astfel de meciuri de la ei, oamenii de creație, se așteaptă să lumineze jocul echipei, să descifreze strategia adversarului și să profite de slăbiciunile lui cu lansări sau pase surpriză. Nistor și "Cic" vor fi sub lupă și pentru că la Călărași, cu Clinceniul, au rămas datori.

 Cifrele puse la dispoziție de InStat nu lasă loc de interpretări. 

  • Dan Nistor n-a tras nici măcar o dată la poartă, a creat o ocazie, dar n-a avut nici măcar una, și a pierdut nu mai puțin de 12 mingi. 
  • Alex Cicâldău, la rându-i, a bifat și el cifre modeste: doar o singură ocazie creată!, niciun șut pe poartă, din trei, doar 27 de pase! Ouzounidis l-a și înlocuit după o oră de joc, nemulțumit de randamentul său. 

Sepsi e o provocare nu doar pentru „Cic" și Nistor, ci pentru întreaga echipă. Bilanțul întâlnirilor cu covăsnenii le e defavorabil juveților: o victorie, două remize, două eșecuri și un singur gol marcat în aceste cinci meciuri de Liga 1.

5e nota primită de Nistor și de Cicâldău în Gazeta Sporturilor, la 0-1 cu Academica

10 goluria marcat Cicâldău în acest sezon de Liga 1. E golgeterul Craiovei

„Jucătorii știu că nu au avut o evoluție foarte bună, nu trebuie să le spun eu. Consideră că putem mult mai bine, că vom arăta mult mai bine și că a fost doar un accident pentru noi meciul de la Clinceni" 
- Marinos Ouzounidis, antrenor U Craiova

Citește și alte știri despre Craiova: 

Doar CFR a primit puncte cadou de la arbitri! GSP a calculat cum au influențat erorile de arbitraj ierarhia la vârf: CLASAMENTELE

Culisele rupturii Bergodi - Craiova: „Rotaru ar fi zis: «Dacă nu îl iei pe Papură, eu nu îl aduc pe el»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
addriann
addriann  •  05 Mai 2021, 16:16

Nici un jucator nu poate da randament maxim in fiecare etapa, daca majoritatea meciurilor sunt din 3 in 3 zile...Iar daca nu beneficiezi de serviciile unor echipe ,, satelit' , singura solutie este sa ai un lot numeros si echilibrat valoric... ( ceea ce nu exista la vreo echipa din Liga 1 )

firaldo
firaldo  •  05 Mai 2021, 15:08

Spunea cineva atunci când a semnat grecul ca marea lui problema ca nu are reacție atunci când jocul merge prost....si asta s-a văzut în ultimul meci...a făcut primul 11 praf...iar schimbările care au urmat au fost improvizații total aiurea...cum ar fi Baiaram mijlocaș dreapta...Bic fundaș dreapta...Căpățînă extrema dreapta...Fedele mijlocaș ofensiv...am jucat ultimele 20 de min cu 3 jucatori pe partea dreapta (Bic,Baiaram,Ivan) si cu doi pe stânga (Bancu,Ofosu)...niște greșeli incredibile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează