FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

VIDEO + FOTO Sepsi - CS Universitatea Craiova 2-0 » Așa e la Craiova! Oltenii își iau gândul de la titlu

Sepsi - Craiova, live pe GSP.ro +14   FOTO
Sepsi - Craiova, live pe GSP.ro

Articol de , - Publicat miercuri, 05 mai 2021 19:45 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 21:36

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, și a frânt speranțele oltenilor la titlu.

Toate rezultatele și programul etapei 6 din play-off, AICI

Sloganul promovat de olteni se potrivește și acum în situația juveților, care, cu eșecul de la Sfântu Gheorghe, își pot lua adio de la lupta la titlu, dacă nu se vor întâmpla minuni. Sepsi pune presiune pe podium!

Craiova fotbalistică a fost mereu "altceva" în campionatul intern. Este în ADN-ul oltenilor să facă partide memorabile, să aibă perioade de mare succes, pentru ca apoi să cadă inexplicabil. Dacă la sfârșitul sezonului trecut, după un galop fulminant, a încheiat lamentabil acasă în finala campionatului cu CFR Cluj, aseară, juveții au ieșit, teoretic, din lupta la titlu.

CS Universitatea Craiova, învinsă de Sepsi

După ce au răpus CFR Cluj și FCSB, imediat, alb-albaștrii n-au luat niciun punct cu Clinceni și cu Sepsi. Incredibil, sincer! Andrei Ivan a mai avut câteva zbateri, plus o ocazie mare, în rest, multe umbre pe teren și câțiva jucători rudimentari. Practic, nu știi ce-a jucat Craiova la Sfântu Gheorghe. 

Nu funcționează "placa oboselii", mai ales că în mod normal "victoriile aduc victorii", după ce ai umilit CFR și FCSB, iar deplasările le faci în stil de echipă europeană, cu avionul și în cele mai bune hoteluri. Acum, U Craiova tremură și pentru locul 3, Sepsi vine în forță din urmă. Practic, deja se prefigurează ideea unui sezon ratat, doar eventuala câștigare a Cupei României ar fi "zaibărul" care să mai aline durerea juveților.

+10 FOTO

Aliat de nădejde pentru CFR Cluj!

Sepsi va fi un nume de luat în seamă pentru ediția viitoare la podium! Managementul și siguranța clubului, leadership-ul lui Leo Grozavu, liniștea și aerul zonei îi fac pe cei din Sfântu Gheorghe să atace locul 3 în prezent, cu gândul ca la anul să fie și mai puternici. 

Clujeanul Mitrea și Petrila, împrumutat de CFR la Sepsi, au îngenuncheat Craiova și oferă un mare ajutor "feroviarilor". Chiar dacă amenință că vor merge în Gruia să câștige, covăsnenii au pierdut acasă cu CFR, dar au răpus FCSB și Craiova. Dacă tot vorbim de realitate, Sepsi chiar are o echipă solidă, fără fițele pe care și le-au luat mulți dintre adversarii de aseară, de aici diferența de scor de pe tabelă. 

Craiova își ia adio de la titlu

CS Universitatea Craiova rămâne cu 37 de puncte, iar șansele la titlu devin pur matematice din acest moment. Liderul CFR Cluj are un avans de 5 lungimi și un meci mai puțin jucat. Sepsi își consoldidează locul 4, cu 33 de puncte. Mai mult, se apropie la doar 4 lungimi de adversara de astăzi.

FINAL » Sepsi OSK - CS Universitatea Craiova 2-0

Sepsi - Craiova, echipe de start

Sepsi: J. Fernandez - Csiszer, Ninaj, B. Mitrea, Ștefănescu - Vașvari, N. Păun - Dumiter, E. Gonzalez, Achahbar - Safranko 
Rezerve: Niczuly - Tincu, Golofca, Nouvier, Aganovic, C. Petrila, Purece, Fofana, N. Tamas
Antrenor: Leo Grozavu

Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Acka, M. Constantin, N. Bancu - Nistor, Al. Mateiu - I. Mitran, Cicâldău, Al. Cîmpanu - A. Ivan 
Rezerve: I. Popescu, Șt. Vlădoiu, Bălașa, Căpățînă, Ov. Bic, Baiaram, Fedele, Ofosu, Tudorie Antrenor: Marinos Ouzounidis

Mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu un titular: „Să își bage mințile în cap, nu mai accept așa ceva! Eu sunt generalul!”

„Mincinos, dubios, neserios!” » Un nou scandal în Liga 1 cu CFR Cluj implicată: „Putem suspecta că a fost eliminat stupid chiar în meciul direct?!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (269)
doubleti
doubleti  •  06 Mai 2021, 21:14
Postat de dansy pe 06 Mai 2021, 13:20

Ma uit la toate comentariile si nu inteleg cum nu va dati seama ce se intampla cu Universitatea Craiova.Echipa este blocata psihic datorita felului cum a fost arbitrata in tot acest play-of ca sa nu mai vorbim de restul campionatului. Aseara la scorul de 1-0 Universitatea nu a primit un penalti clar unde a fost si fault (Tudorie este calcat de Mitrea) si apoi si hent facut de alt aparator al lui Sepsi care da mingea cu mana spre portar.Eu am bunul obicei si inregistrez meciurile care ma intereseaza.Am rulat acea faza de mai multe ori si ceea ce va spun puteti verifica.Deci Univ ersitatea a pierdut un punct si un jucator a ajuns la spital(Vladoiu) In primul meci cu Sepsi de la Craiova Universitatea nu primeste un penalti clar la faultul de rosu facut de Stefanescu asupra lui Cicaldau.Universitatea a pierdut 2 puncte si doi jucatori in spital(Baiaram si Pap. La Botosani Universitatea nu a primit doua penaltiuri clare(din patru solicitate).A mai pierdut 2 puncte. In total 5 puncte luate de arbitri.Socotiti si voi 37+5+42 puncte ar fi avut acum Universitatea daca era lasata sa joace. In aceste conditii este greu sa te lupti la titlu si sa mai ai mintea clara. Stim ca toate pleca de la aranjamentele FCSB si o sa vedeti razbunarea Universitatii in meciurile urmatoare.Le garantez smecherilor de la FCSB ca nici anul acesta nu vor lua campionatul.

Tot ce spui tu este perfect adevarat. Dar m-am saturat sa ma tot plang ca suntem defavorizati de arbitrii voit sau nevoit. Daca as vedea doar partea cu arbitrii as pierde din vedere faptul mult mai important ca echipa nu joaca absolut nimic. In afara de faptul ca sta bine in aparare (sau mai bine zis statea), de la mijloc in sus nu exista nicio idee de constructie. ASTA MA INGRIJOREAZA. degeaba pregatesti bine o aparare, daca nu legi niste idei de constructie la mijlocul terenului. Pai ce faci? Lasi tot greul in carca apararii? Pai cea mai buna aparare este atacul. Sunt multe aspecte de comentat, dar m-am cam saturat. NU mai zis pana acum, dar intreb si eu cum tocmai pe Universitatea Craiova a programat-o in ziua de Pasti si tocmai la ora 21????? De ce nu au programat-o sambata, mai ales ca urma o alta deplasare grea? Voua nu vi se pare ciudat? Sau de ce n-a programat-o luni de la ora 15 sa zicem? Pai tocmai pentru a-i da la temelia moralului echipei. Asta e. CFR azi a bagat-o in poarta in min. 6. fcsb si-a asigurat victoria din min. 14. Stiu, au jucat singure (fara misto), ca adversarele s-au dat la o parte, s-au implicat destul in meciurile cu Universitatea, plus ca moldovenii se protejeaza pentru urmatorul meci. DECI???? INTREBAREA MEA PENTRU TINE: CE ROST MAI AU DISCUTIILE DESPRE ARBITRAJE? ELE DE FAPT NICI NU MAI CONTEAZA CONJUCTURA ACTUALA CAND CELE 2 AU SATELITII LOR....

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  06 Mai 2021, 15:28

Lucrurile sunt ceva mai complicate, numai ca nu se vor spuse. Campionatul se castiga cu echipa, asa ar fi normal. Dar campionatul se mai castiga cu sacosa, cu arbitrii, cu scandal, cu presiune, cu sprijin din partea unor organizatii potente sau/si interesate. Uite, in seara asta, FCSB va avea o echipa fragila, dar va castiga la Botosani. Cu 1:0, nici nu trebuie mai mult. Poate ca va fi o eroare de portar. Sepsi a pus mult suflet in meciurile cu adversarele CFR. Pe tanarul Petrila, l-a luat gura pe dinainte si a recunoscut ca daca CFR iese campioana, are si el un tricou de campion. Becali iese in fata si se bate in media cu toti, chiar si cu echipa lui. CFR pregateste din timp filme cu erorile arbitrilor, ca sa poata sari la gatul lor in caz ca pierd meciul. Daca nu pui presiune de toate felurile pe adversar si pe cei care-l ajuta, nu poti sa castigi. In toamna, Craiova a plecat ca din pusca. Dar s-a gasit slutia I-au rupt piciorul lui Koljici, si gata, e terminat pe viata. La Craiova nu face nimeni galagie, nu iasa nimeni in fata ca sa apere echipa, jucat. Ba, Rotaru a fost de acord ca sa i se reduca pedeapsa lui Mihalache. Si atunci, jucatorii, gandesc foarte simplu: de ce sa pun eu osul si sa-mi ratez cariera daca nimeni nu ma apara? La meciurile cu FCSB si Craiova, Sepsi a dat in tot ce a prins sub privirile arbitrilor. A iesit cineva dupa meci sa incrimineze atacul pervers si intentionat la Vladoiu? Nimeni! Asa inseamna ca sunt corecti sau ca sunt prosti?

dansy
dansy  •  06 Mai 2021, 14:28

Constat ca GSP nu scrie nimic despre penaltiul meritat de Universitatea .In schimb la faultul lui Sut facut asupra lui Deac au dat tot felul de imagini.Le-au invartit pe toate fetele,mai putin pe cea mai clara(din spatele portii)si incercau cu disperare sa spuna ca de fapt Deac l-a faultat pe Sut.Cata neobrazare domnilor!

Vezi toate comentariile (269)
Comentează