FOTBAL  »  LIGA 1  »  OŢELUL - STEAUA, SÎMBĂTĂ, LIVE VIDEO PE GSP.RO SI ANTENA 1, ORA 17:00

Preţul biletelor la Oţelul - Steaua, triplat!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Conducătorii grupării gălăţene au explicat că au mărit la 30 lei preţul la bilete pentru acest meci, faţă de 10 lei cât costă în mod obişnuit, special pentru fanii stelişti din Galaţi şi oraşele aproapiate. "Suporteri noştri adevăraţi au avut timp destul să-şi cumpere abonament pentru toate meciurile de acasă la numai 50 lei. Preţul este special pentru steliştii din Galaţi, dacă tot vin la meci să se bucure la vreun gol al Stelei, sper să nu aibă asemenea motive, măcar să plătească mai mult", a declarat Marius Stan.

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (153)
 •  22 August 2009, 20:58

Mi se pare foarte normal sa fie pretul biletelor asa mare.Doar "traim bine ", nu-i asa domnu stan ? Galatiul are o economie infloritoare si stadionul otelul e cel mai frumos si cel mai mare stadion din Romania. Are si turnicheti,are si nocturna ,are si parcare ,ce mai dom'le ...are de toate. Dar daca-i vine unui "suporter steilst" din galati

 •  17 Octombrie 2008, 15:17

sunteti varza ma toti. ..o sa bata otelu.. k steaua nu are valoare...sa bata otelu

 •  11 Octombrie 2008, 14:46

da cu e posibil sa ridice asa preturile? eu sunt din tecuci si m-as duce dar nu stiu ce sa fac.anu trecut era niste preturi f mici,si iti convenea sa vii de la distanta mare ca plateai pretul de 10 lei si drumul tot de 10 lei.NU E CORECT,nici la televizor nici pe stadioane.si noi mai vrem sa fin o tara ca franta sau italia???asta in veci nu v-a fi.

Vezi toate comentariile (153)
Comentează