FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV

Previziunea lui Mugurel Buga începe să se adeverească » "Steagul" se destramă

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2015 00:00

De la echipă au plecat deja Gabi Matei, Diogo Santos, Artjom Artjunin și Tomislav Jurici, iar Leko, Bencun și Zlomislici își pregătesc bagajele.

Tomislav Jurici, 25 de ani, este ultimul nume care a părăsit formația de sub Tîmpa. Mijlocașul central se alătură altor jucători care au decis să plece de la echipă: Gabi Matei a acuzat o accidentare și a decis să se trateze la București, iar Diogo Santos și Artjom Artjunin și-au reziliat contractele cu trupa lui Adrian Szabo, conform MonitorulExpres.

Jurici a fost titluar de bază în acest retur de campionat, însă în următoarea etapă, contra Viitorului, va fi suspendat și a decis să plece în Croația, chiar dacă echipa sa mai are șanse teoretice de a scăpa de la retrogradare.

Viitorul nu sună bine pentru brașoveni, alți trei jucători avînd bagajele făcute. Mislav Leko, Marko Bencun și Damir Zlomislici au acuzat accidentări și nu s-au antrenat, alimentînd presupunerile că și aceștia vor părăsi echipa. Rămînerea în Liga 1 este decisivă pentru FC Brașov. În cazul în care clubul va pica în "B", majoritatea jucătorilor vor deveni liberi de contract și vor părăsi echipa.

"Dacă Brașovul retrogradează, totul s-a terminat: e faliment direct! Sînt șanse foarte mari ca echipa să dispară complet dacă nu se salvează"
Mugurel Buga, atacant FC Brașov

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
raducallin
raducallin  •  21 Mai 2015, 18:21

Ar vrea unii dar nu mor caii cand vor cainii.HAI STEAGU !

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  21 Mai 2015, 10:45

pacat........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează