FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA PENTRU TITLU

Prima alianţă anti-Steaua! Şumudică se teme de jocurile de culise, însă dezvăluie, indirect, o ”colaborare”-surpriză

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2016 00:00

Tehnicianul giurgiuvenilor a revenit ieri în ţară, după stagiul din Cipru, şi a spus că "dacă nu vom cîştiga noi titlul, atunci vreau să-l ia Dinamo, nu alţii", după care a spus că Steaua şi nu Pandurii ar trebui programată vineri, în prima etapă din 2016.

Pe parcursul toamnei, Şumudică a fost primul antrenor care a atras atenţia că în play-off s-ar putea să-şi facă apariţia jocurile de culise, care ar putea vicia modul în care se va desfăşura partea a doua a campionatului.

Cu mai puţin de o săptămînă înaintea startului oficial al sezonului în 2016, tot Şumudică e cel care lasă clar să se înţeleagă că se creionează o alianţă între jumătate dintre formaţiile care deja sînt matematic în play-off sau au şanse foarte mari de a accede acolo.

"M-aş bucura pentru Rednic şi Dinamo"

Astra s-a întors după al doilea stagiu al iernii, desfăşurat tot în Cipru, iar Şumudică a fost întrebat despre cine şi-ar dori să cîştige titlul în cazul în care Astra n-ar atinge acest obiectiv. Răspunsul lui? "Dacă Astra nu va lua campionatul, mi-aş dori să-l ia Dinamo. Da, Dinamo, în cazul în care nu termină Astra prima. M-aş bucura şi pentru Rednic, dar şi pentru cei de la Dinamo. Nu vreau să ia alţii acest titlu", a spus antrenorul.

Declaraţia e cu atît mai surprinzătoare cu cît pe parcursul lui 2015 a avut un adevărat război al declaraţiilor cu tehnicianul "cîinilor".

Pro Pandurii, contra Steaua!

Dinamo n-a fost singura echipă gratulată de Şumudică. Antrenorul s-a referit şi la solicitarea celor de la Pandurii, care au cerut LPF să reprogrameze meciul din prima etapă, cu ASA Tg. Mureş, de vineri seară, din cauza faptului că Edi Iordănescu are 4 jucători la lotul divizionar, pe care se va putea baza abia de luni, în timp ce mureşenii nu au pe nimeni.

"Au perfectă dreptate cei de la Pandurii. Ar trebui să se schimbe programarea şi să joace vineri cei care n-au dat jucători la lot", a spus Şumudică, trimiterea fiind directă la Steaua. ASA - Pandurii a fost pus vineri, iar Chiajna - Steaua, joc în care se întîlnesc două echipe ce n-au avut nici un fotbalist sub comanda lui Iordănescu, va avea loc abia luni seară.

"Sper să fie un play-off puternic şi să se joace doar pe teren. Atît îmi doresc, să se decidă totul numai pe gazon şi toţi să plecăm de la linia de start, adică toţi să avem piciorul pe linia de start. Să nu fie nimeni avantajat sau dezavantajat"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"M-am săturat de cîte telefoane am primit în iarna asta să mă întrebe lumea cîţi jucători de la Astra pleacă la Steaua. Cîţi au ajuns? Deci cine a avut dreptate pînă la urmă? Vă spun eu cine, Şumudică!"
Marius Şumudică, antrenor Astra

6 punctee diferenţa actuală dintre Astra şi Steaua, cu 3 etape înaintea startului play-off-ului, însă toate punctele se vor înjumătăţi la finalul sezonului regulat

28 februariee data la care se va juca meciul Astra - Dinamo, programat în ultima etapă a campionatului regulat

4 meciuriSteaua - Astra se vor disputa în primăvară: două în play-off, alte două în semifinalele Cupei Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
hvlada
hvlada  •  08 Februarie 2016, 01:10

Distrugeti alianta FCSB --Vitorul--Panduri ......la anul o sa o avem si pe Voluntari.. Sa se faca dreptate blatistilor...... Fcsb merita retrogradati ..nesimti.ti. Sa nu ajuti tu nationala ..numa din reactia lor se vede ca le e frica. de meciuri

calinescu_
calinescu_  •  07 Februarie 2016, 09:15

NOTRE RESPECT SUMUDICA ...!!! INTR-ADEVAR SE VEDE SI DE LA BOTOSANI , DAR-MITE DE LA GIURGIU FRATIA FCSB , VIITORUL , PANDURII . AM INTELES CA TOTI SE ALIMENTEAZA DIN IESLEA LUI NEUBERT ...!!! CHIAR NIMENI NU CERE TESTUL SANGUIN PENTRU EI ????

hvlada
hvlada  •  07 Februarie 2016, 00:37

Sumudica este unul dintre cei mai buni antrenori ...Steaua sau mai bn spus fcsb *** e pe locul 4 cu bulan si ajutor din parte lui Hagi si Panduri sa nu mai zic ca aia de cv ani or devenit pepiniera lui ***.... Deci prietenii astea sunt aliantele ... Nici nu merita gigi becali sa fie cu fcsb in primele ma intreb pe unde o mai juca Bunica saracu (un jucator de fotbal pe cand juca la Buzau si o dat saracu din greseala gol stelei ..intrebare :Ce a facut Becali ? Raspuns :Becali a dat ordin ca jucatorul ala sa fie trimis in liga a 4a ..deci in concluzie nu meritati voi stelisti nimic decat o saorma cu de toate sa va intre ... hai cu mata becali..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează