FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - SEPSI 0-0

FOTO Primul cartonaș roșu încasat de Craiova în ultimii doi ani!

Partida CS U Craiova - Sepsi a fost marcată pe final de cartonașul roșu încasat de Vladimir Screciu (20 de ani, mijlocaș central). +13   FOTO
Partida CS U Craiova - Sepsi a fost marcată pe final de cartonașul roșu încasat de Vladimir Screciu (20 de ani, mijlocaș central).

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 21:36 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 22:02

Partida CS U Craiova - Sepsi 0-0 a fost marcată pe final de cartonașul roșu încasat de Vladimir Screciu (20 de ani, mijlocaș central). Nici oaspeții nu au terminat partida în „11”.

Urmărește AICI toate detaliile partidei Craiova - Sepsi

Screciu avea deja un cartonaș galben, însă nu a ținut cont de el în minutul 81, când a intrat la mijlocul terenului cu talpa sus la Aganovic. Kovacs i-a acordat direct „roșu”.

FOTO Primul cartonaș roșu încasat de Craiova în ultimii doi ani!

Captură TV @Telekom Sport

Craiova n-a avut om eliminat în ultimele două sezoane!

Acesta este prima eliminare dictată împotriva craiovenilor în ultimele 51 de etape, precedenta fiind la „roșul” încasat de Tiago Ferreira în CS U Craiova - Viitorul 1-2 - etapa a 10-a play-off-ului din sezonul 2018/19!

FOTO. Cele mai tari imagini din Craiova - Sepsi 0-0

+4 FOTO

Nici Sepsi nu a încheiat meciul în efectiv complet. Fofana a fost trimis la cabine, după ce a încasat două cartonașe galbene în decurs de un minut, unul pentru fault, celălalt pentru proteste vehemente.

Craiova - Sepsi. I-a tăiat gheata lui Niczuly!

Meciul din Bănie a început, de asemenea, cu o intrare dură. Chiar în minutul 3, Ivan Mamut (23 de ani), atacantul oltenilor, i-a tăiat cu crampoanele gheata portarului advers, Roland Niczuly (25). Niczuly s-a resimțit câteva zeci de secunde și a fost nevoit să-și schimbe ghetele, avariate de tacklingul întârziat al lui Mamut. „Centralul” Istvan Kovacs nu i-a acordat nici măcar cartonaș galben atacantului gazdelor. Croatul a luat avertismentul abia la reluare, când l-a lovit din nou pe portarul oaspeților, după ce acesta apucase să prindă mingea în brațe. 

„Indiscutabil trebuie măsură disciplinară! N-ai cum să treci peste această fază. Sunt unii care merg spre vârful sancțiunii. Atunci, dau roșu. Alții spun că a avut intensitate, dar a căutat să-l ferească pe adversar. Dacă nu vrei să dai, te faci că nu vezi nimic, că e zăpadă”, a declarat, la pauză, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ovidiu Hațegan a greșit la prima fază grea a anului în Liga 1 » Ce au arătat reluările televiziunilor și reacția clară a lui Crăciunescu

Adevăratul motiv al plecării lui Mejias de la Dinamo » Și-a găsit echipă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ctbilu
ctbilu  •  13 Ianuarie 2021, 17:37
Postat de George Adrian Popescu pe 12 Ianuarie 2021, 22:16

Trebuie sa te numesti Sorin Cartu si Mihai Rotaru ca sa iti poti inchipuii ca o echipa de babe, antremata tot de o baba, poate castiga campionatul. Doar mintea lor poate produce astfel de vise absurde.

Nu stiu de ce esti asa suparat cand tu tii cu ai lui Mititelu sau ma rog ... joci la doua capete !

dodel.potroaca
dodel.potroaca  •  13 Ianuarie 2021, 08:50

Pai ce! Craiova nu e Dinamo sa ia roșii și galbene pe banda rulantă! Ei sunt volintiri, ce mama mă-sii...

zagna
zagna  •  12 Ianuarie 2021, 23:07
Postat de George Adrian Popescu pe 12 Ianuarie 2021, 22:16

Trebuie sa te numesti Sorin Cartu si Mihai Rotaru ca sa iti poti inchipuii ca o echipa de babe, antremata tot de o baba, poate castiga campionatul. Doar mintea lor poate produce astfel de vise absurde.

L-ai uitat pe Mos Marcel, eminenta cenusie !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează