FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima lovitură pe piaţa transferurilor! Steaua l-a transferat pe cel mai promiţător jucător din Liga 1!

Gabriel Iancu (stînga) şi colegul său de la Viitorul, Aurelian Chiţu
Gabriel Iancu (stînga) şi colegul său de la Viitorul, Aurelian Chiţu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 16:48

În preajma meciului de la Copenhaga, care va decide calificarea în primăvara europeană, Steaua a început campania de achiziţii.

Roş-albaştrii sînt interesaţi de rapidiştii Rui Duarte, Herea şi Teixeira, dar au reuşit să transfere un jucător de atac de la o altă echipă din Liga 1.

Atacantul Gabriel Iancu (18 ani), vedeta Viitorului Constanţa, va juca din această iarnă la echipa lui Reghecampf, anunţă digisport.ro

Informaţia a fost confirmată şi de sursele Gazetei.

Iancu nu e un vîrf clasic, el putînd evolua pe oricare din poziţiile de mijlocaş ofensiv la Steaua, acolo unde de obicei joacă Chipciu, Rusescu şi Tănase. Puştiul de 18 ani este stîngaci, lipsa unui astfel de jucător în echipa Stelei fiind remarcată în trecut de Gică Hagi.

6 goluri a înscris Iancu în acest sezon de Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (160)
andystar
andystar  •  06 Decembrie 2012, 00:30

SPER SA RETROGRADEZE SAU SA SE DESFIINTEZE RAPID !

decuadi
decuadi  •  05 Decembrie 2012, 23:53

BEHAITOAREA IOIO EVIDENT CA TU. la ce viata ai, de stai numai pe gesepeu sa comentezi contra la orice se publia sau orice comenteaza unii sau altii..... nu meriti decat flegme in cap. in rest chiar ca si eu sunt prost. pentru ca te bag in seama grearta de om

decuadi
decuadi  •  05 Decembrie 2012, 22:20
Postat de gaming pe 05 Decembrie 2012, 22:05

un alt jucator care va ramane de stadiul de speranta si la 30 de ani.. :)......e prea devreme sa ajunga la steaua.....mai avea de mancat vreo 2-3 ani pe la viitorul..in fine...eu sper sa nu fie asa.. :)

Pai la steaua re unde sa joace. bun sau nu, are loc de munca. nu ca in alte parti. Plus ca la rapid nu avea cum sa ajunga. nu era etnia potrivita. Cu totii speram sa nu fie un nou zicu, Andrei cristea, chiacu (parca) si alte astfel de exemplare.

Vezi toate comentariile (160)
Comentează