FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima măsură luată de Dinamo după dezastrul de la Viitorul » Reda Jaadi se întoarce în lotul lui Neagoe

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 11:28

Dinamo a fost tăvălită de Viitorul, a început sezonul marii reveniri cu un 0-5 șocant pe terenul echipei lui Gică Hagi.

Războiul civil a revenit în „haită”, câțiva suporteri au intrat pe teren, toți din galerie au scandat împotriva conducerii, lui Eugen Neagoe i s-a cerut demisia, meciul a fost întrerupt 22 de minute.

Dinamo a luat prima decizie, una tehnică, legată de lot, după dezastrul de la Ovidiu. L-a trimis pe Reda Jaadi să efectueze vizita medicală în această dimineață, staff-ul tehnic ia în calcul să-l reprimească în lot. Mijlocașul adus de Mircea Rednic la începutul lui ianuarie fusese exilat întrucât nu a vrut să-și rezilieze contractul. S-a antrenat separat la Săftica, atunci când echipa a fost în cantonament la Marbella, alături de Thanasis Papazoglou și de Nabil Jaadi. Între timp, Papa și-a reziliat, iar fratele său se va transfera în Maroc, la Raja Casablanca. Astăzi, a fost să facă vizita medicală, este pregătit să reintre alături de prima echipă.

„Este dificil pentru mine să înțeleg cum un club ca Dinamo preferă să plătească un jucător precum Reda Jaadi și să-l lase acasă, atunci când el are posibilitatea și abilitatea să ajute echipa. Nu-și mai poate permite să țină deoparte un astfel de fotbalist. Este timpul să uităm ceea ce a fost în trecut și să mergem înainte, ca Dinamo să fie mai puternică, iar fanii mai fericiți. Reda a fost la vizita medicală, este pregătit”, a comentat agentul jucătorului, Karim Mejjati, pentru GSP.RO. 

Citește și:

Negoiță, acces de furie la GSP Live: „Am dat bani unei echipe în moarte clinică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
redbuldog
redbuldog  •  16 Iulie 2019, 16:46
Postat de ge0x pe 16 Iulie 2019, 14:14

Trebuia sa îl pună pe Grozav pe picioare și pe Torje și sa îl tina pe Salomao. Altfel era echipa cu Salomao Nistor Torje și Grozav în atac. Da la Dinamo toți sunt pe interes

Okay daca nu i-a tinut pe astia,macar pe Mutiu,Corbu,M.Popescu,Neicutescu,Gheorghe..adica cei ce stiu ce inseamna spiritul lui Dinamo...pai cu 20 de mercenari care vin si pleaca ca-n gara ce sa faci..!?

dvd1
dvd1  •  16 Iulie 2019, 16:01

prima masura trebuie sa fie retragerea din campionat. Retrogradarea e garantata 100%. B-ul

comedy.central
comedy.central  •  16 Iulie 2019, 14:55
Postat de ge0x pe 16 Iulie 2019, 14:14

Trebuia sa îl pună pe Grozav pe picioare și pe Torje și sa îl tina pe Salomao. Altfel era echipa cu Salomao Nistor Torje și Grozav în atac. Da la Dinamo toți sunt pe interes

Au pasat numai de-a latul si inapoi!! Cum sa castige?:

Vezi toate comentariile (14)
Comentează