FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima nemulțumire a lui Mihai Teja după ce a fost instalat la FCSB: "E nedrept!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 21:40

Instalat în urmă cu două săptămâni la FCSB, Mihai Teja și-a exprimat nemulțumirea cu privire la actualul sistem competițional din Liga 1. Tehnicianul roș-albaștrilor nu e de acord cu înjumătățirea punctelor din play-off și play-out. 

"Sunt de acord cu sistem play-off și play-out, dar nu cu înjumătățirea punctelor. Sunt puncte luate pe nedrept! Din punctul meu de vedere, ar fi bine să se păstreze punctele cu care intri în play-off", a spus Mihai Teja, la TV Telekom Sport. 

Steliștii pot fi avantajați!

În sezonul curent, FCSB poate fi avantajată de înjumătățirea punctelor în disputa de la distanță cu CFR Cluj. Ardelenii au 6 puncte avans, zestre care se va înjumătăți la finalul sezonului regulat.

Vezi și: Mihai Teja, declarații tari în direct la TV: "Domnul Becali mi-a spus că vrea să se schimbe" + "Ar fi trebuit să fie 20 de antrenori pe lista Stelei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  06 Ianuarie 2019, 10:04

Am publicat deja cum mi se pare drept: clasamentul echipelor care intra in play-off si play-out ar trebui refacut doar cu punctele obtinute in intalnirile directe dintre cele 6 si respectiv dintre cele 8 in timpul sezonului regulat. Dar fiind ideea unuia din exteriorul Ligii, nu aude si nu vede nimeni !

paul801
paul801  •  05 Ianuarie 2019, 22:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

star_bucharest
star_bucharest  •  05 Ianuarie 2019, 22:07

acuma sincer,noi de la Steaua nu ar trebui sa atacam sistemul asta. fara acest sistem nu ne bateam pana in ultima secunda la titlu. numai faptul ca li s-a redus speranta de viata antistelistilor tremurand pana la sfarsit si tot este ceva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează