FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima ofertă oficială făcută de Steaua » Becali dă 1 milion de euro pentru un superjucător!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 10:48

Gigi Becali este descis să schimbe mai mulți jucători și a anunțat că vrea să facă transferuri importante.

Patronul Stelei are pe listă mai mulți jucători de la Viitorul, iar primul pe listă este Romario Benzar, fundașul. Becali îl vrea neapărat pe jucător și a oferit 1 milion de euro pentru a-l aduce, potrivit Digi.

Hagi nu a luat încă o decizie, așteptând terminarea meciurilor din 2016.

"Mai am două meciuri până la vacanță. Vreau să joc cât mai bine, să terminăm pe primul loc și să mergem mai departe în Cupa României, apoi mai vedem. Steaua e un club mare în România și mă bucur dacă sunt dorit acolo. Vreau să am un randament cât mai bun aici și să ne facem treaba la Viitorul. Nu vreau să vorbesc acum de transferuri"  Benzar după Viitorul - Chiajna, 2-1

Benzar, 24 de ani, poate evolua ca fundaș dreapta și ca mijlocaș central, iar în acest sezon a evoluat în 20 de partide, oferind și 4 pase de gol.

1.250.000 €este cota lui Benzar, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
widoqq
widoqq  •  13 Decembrie 2016, 17:42

Gigi Puscarie colindatorul!

kwd2015
kwd2015  •  13 Decembrie 2016, 16:44
Postat de magic4ever pe 13 Decembrie 2016, 16:13

Cum sa castige campionatul cand Viitorul face meci de meci omenii cu FCSB si au primit atatea penalty-uri gratuite tot sezonul? Eu inca sper sa nu prinda play-off cei de la Viitorul ca sa joace toate echipele pe bune, dar este dintanta destul de mare de Astra...oricum in play-off o sa se vada adevarata lor valoare si o sa termine pe locul 5-6 ....

mai mari sanse are cateaua pesedista sa nu pinda playoff ul. poate playout ul. acolo da, sunteti in carti, inca.

magic4ever
magic4ever  •  13 Decembrie 2016, 16:17
Postat de iacobeusebiu pe 13 Decembrie 2016, 12:20

Dă o fuga până pe site-ul UEFA ,și vezi dacă are sau nu Steaua 1947-2016 palmaresul !

Cei de la Uefa nu au fost informati de FRF ca FCSB nu mai detine palmaresul, culorile si stema! Se alegea praful de drepturile TV si coeficientul Uefa al adevaratei Steaua daca erau informati cei de la Uefa ...o sa plateasca si FRF ca nu a informat Uefa desi cei de la CSA au documente care arata asta si iau somat pe cei de la FRF sa anunte Uefa!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close