FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

Prima reacție a conducerii lui Dinamo, după ce soția lui Hanca a fost agresată de fani alb-roșii: "Ședință!"

Captura Telekom Sport
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 22:59

Președintele dinamovist Alexandru David a vorbit despre incidentul grav în care soția lui Sergiu Hanca a fost bruscată de suporteri ai "câinilor" după Astra - Dinamo 4-1. Mijlocașul e hotărât să plece de la echipă (DETALII)

"Am înțeles că soția lui a fost agresată fizic. Nu am mai multe date, am vorbit cu el la telefon. Era preocupat să o liniștească pe soția lui. E multă tensiune, încordare. Starea generală e complicată. Sergiu a cedat și e într-un moment delicat. Așteptam să treacă noaptea asta.

Ne vedem cu Sergiu dimineață. Vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Dacă e așa cum zice el, e extrem de grav. Un astfel de comportament e inacceptabil. Dacă e adevărat, acei oameni sunt de neiertat și nu pot fi numiți suporteri ai lui Dinamo.

Îmi pare rău pentru ei. Vom avea o discuție și despre reziliere. Lui în vară îi expiră contractul cu Dinamo. Vă vom anunța după discuția cu el ce decizie s-a luat. Mâine oricum aveam o ședință, trebuie să discutăm și despre viitorul echipei, nu doar cu Sergiu", a zis Alexandru David la TV Digi Sport.

Citește și:

FOTO Incidente grave la Giurgiu! Soția lui Hanca: "Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de șoc!" » Fotbalistul cere rezilierea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Decembrie 2018, 11:12

Am văzut acea filmare și cred că altceva nu a avut loc pentru că ea pleacă de acolo și nu se mai întoarce ! Cred însă că are și ea o vină prin modul cum se manifestă ! Putea să se bucure pentru reușita soțului fără alte comentarii provocatoare când știi că situația e încordată ! Din ce am văzut eu la alte meciuri , ea se comportă extrem de expansiv și are ieșiri de pițipoancă nu de fată liniștită la locul ei ! Când te apuci să te iei în contre, să țipi și să jignești pe cei din tribună....nu prea ești *** și riști !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  21 Decembrie 2018, 10:05
Postat de fcsbist.de.mic pe 20 Decembrie 2018, 23:53

Dinamovistii n-au dat degeaba 50 de lei pe bilet. Au vazut fotbal (bineinteles nu la echipa lor), au injurat, au batut femei.

Te inseli, au facut-o gratis :)) Jucatorii le-au cumparat bilete ! Adica, a fost o invitatie pe care scria : " Veniti la Giurgiu sa vedeti cum ne umileste Astra"..:)))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Decembrie 2018, 09:55
Postat de Kiss Péter pe 21 Decembrie 2018, 08:21

Dinamo trebuie trimis in matineu,sa invete minte,ca comportamentul civilizat este o cerinta civica si de bun simti obligatoriu pe stadioane.Penalizare cu maxime puncte+jocuri cu stadioane inchise !!Pana cand toleram asemenea manifestari domnilor din FRF,LPF si conducerile de cluburi ??

Tu ești dintre cei care se întorc cu spatele la imnul Romaniei și arborează toate cârpele în locul tricolorului ! Tu vorbești de simț civic ? Când ăia la Miercurea Ciuc strigă ”***” și ria, ria Ungaria, plus alte tâmpenii, nu te-am auzit să iei atitudine ....”civică” !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează