FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

UPDATE Reacţie suburbană a lui Dumitru Dragomir la plecarea spre Poliţia Capitalei: "Îmi dăduse mama un borcan de miere şi ţi-am dat şi ţie pe la bot" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 10:26

UPDATE 10:15 Dumitru Dragomir a plecat de acasă către sediul Poliţiei Capitalei, unde urmează să dea declaraţii. Fostul preşedinte al LPF s-a enervat cînd un reporter i-a spus că a băgat mîna în borcanul cu miere, iar acum suferă consecinţele.

"Îmi dăduse mama un borcan de miere şi ţi-am dat şi ţie pe la bot. Staţi să vedeţi dacă Mitică Dragomir e vinovat. Procurorii întîi te murdăresc şi după nu te mai spală nici o apă. Au venit, cred că de la Poliţie erau, dar nu ştiu ce căutau. Mi-au cerut o gagică de 18 ani, dar n-am avut de unde să le dau", a spus Dumitru Dragomir.

***

Poliţia Capitalei face în această dimineaţă 11 percheziţii, inclusiv la casa lui Dumitru Dragomir şi la sediul LPF.

Fostul şef al Ligii nu se teme însă că ar putea fi reţinut, deşi urmează să fie condus la sediul Poliţiei pentru a da declaraţii în cazul firmei Capital Propreties care a luat comisionul de 2,25 milioane de euro de la Ligă pentru vînzarea drepturilor TV.

"Există zi în care să nu se vorbească de mine? Nu există! Sa fie sănătoşi, să aibă de 1.000 de euro în buzunar, la cîte audieri am fost pînă acum. O să mă duc şi de această dată şi asta este. Îmi era frică dacă aş fi furat! Aşa, cum să-mi fie frică?

Soţia mea s-a speriat, dar e mai mult indignată. Oamenii s-au purtat profesionist, sîntem în Uniunea Europeană, şi-au făcut treaba. Să fim noi sănătoşi, că astea trec!", a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Citeşte şi: EXCLUSIV Percheziţii acasă la Dumitru Dragomir şi la sediul Capital Properties pentru evaziune fiscală » Prejudiciul estimat este de 3 milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
kim.ir.sen
kim.ir.sen  •  07 Aprilie 2014, 22:33
Postat de kraus pe 07 Aprilie 2014, 20:46

Îi face nea Mitică pe toţi.

Și tu faci toți rapidiștii de râs ... Ești o myzerie ov ină probabil și postezi , în nemernicia ta cu sigla vișinie ...

kraus
kraus  •  07 Aprilie 2014, 20:46

Îi face nea Mitică pe toţi.

dante31
dante31  •  07 Aprilie 2014, 19:26

cel mai bucuros o sa fie MM ca DRAGOMIR cu priapismul lui il rezolva la orice ora.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează