FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

exclusiv Prima reacție a lui Rednic despre revenirea în Ștefan cel Mare: „E un risc pentru imaginea mea. Dacă nu era vorba de Dinamo, nu stăteam la discuții!”

Prima reacție a lui Rednic despre revenirea în Ștefan cel Mare: „Dacă nu era vorba de Dinamo, nu stăteam la discuții”
Prima reacție a lui Rednic despre revenirea în Ștefan cel Mare: „Dacă nu era vorba de Dinamo, nu stăteam la discuții”

Articol de - Publicat luni, 20 septembrie 2021 18:34 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 09:17

Chemat la negocieri de Nicolae Badea, săptămâna trecută, Mircea Rednic anunță că este dispus să revină pe banca alb-roșiilor, conștient că imaginea lui ar avea de suferit dacă echipa retrogradează.

Mircea Rednic (59 de ani) este principalul favorit pentru postul de antrenor principal la Dinamo. Negocierile sunt deocamdată blocate din cauza divergențelor dintre conducerea clubului și italianul Dario Bonetti (60 de ani) vizavi de rezilierea contractului.

GSP a aflat că „Puriul” ar urma să-i preia pe „câini” în următoarea pauză competițională dedicată echipelor naționale. Detalii AICI!

- Domnul Rednic, sunteți dispus să preluați Dinamo?

- Încă nu s-a discutat concret. În momentul în care mă vor contacta și vom discuta serios, să vedem ce vor atunci vorbim. Cu domnul Badea am vorbit generalități. Nu mi s-a făcut o propunere concretă. Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de față. Trebuie să-și rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. Am mai pățit-o cu Claudiu Niculescu ultima oară și nu mai vreau să o pățesc, să se spună că Rednic stă la cotitură. Rednic nu stă la cotitură.

- Suporterii vă așteaptă.

- Or fi singurii care mă vor, nu? (râde)

- Și conducerea, din moment ce Nicolae Badea v-a chemat la discuții.

- Domnul Badea e și nu e în conducere. El ajută Dinamo. Și aici e o mică problemă.

Prima reacție a lui Rednic despre revenirea în Ștefan cel Mare: „E un risc pentru imaginea mea. Dacă nu era vorba de Dinamo, nu stăteam la discuții!”
Mircea Rednic (59 de ani)

Mircea Rednic la Dinamo: „E un risc pentru imaginea mea"

- Nu e un risc pentru un antrenor cu cariera dumneavoastră să preia Dinamo, aflată în pericol de retrogradare?

- E un risc pentru imaginea mea, dar aici e vorba de Dinamo. Dacă nu era vorba despre Dinamo nici nu stăteam la discuții să preiau o echipă în situația asta în România. M-am săturat să tot iau echipe cu probleme. Și sportive, și financiare. Eu încerc să-i ajut și sportiv, și financiar, și cine cade de prost? Rednic. Și nu mi se pare corect. Asta e România! Dacă lucrurile nu vor ieși, iar se apucă unii să spună că Rednic e antrenor depășit. Așa s-a întâmplat și când am fost la Poli Iași.

„Cei care au făcut transferurile să și răspundă"

- Se poate spune că aveți experiență la echipe cu probleme.

- La Iași am preluat o echipă care în ultimele opt etape luase doar un punct, nu câștigase de 15 meciuri. Cu jucători neplătiți și un lot subțire. Când au venit jucătorii aduși de mine, echipa a jucat bine. Am eliminat din Cupă pe Craiova, am bătut Dinamo, apoi a venit COVID-ul. Lumea tot spune că sunt depășit. La Viitorul la fel. Am luat o echipă care nu mergea bine. Într-o lună patronul mi-a vândut toți jucătorii care făceau diferența, l-am pierdut și pe Ghiță, apoi iar articole că Rednic e învechit, scrise de Ștucan, bipan, nu știu mai care.

- Sunteți cam supărat.

- Cum să nu fiu? Cei care mă critică să vină să vadă antrenamentele lui Rednic, ce metode are Rednic! Sau întrebați-i pe cei care au lucrat cu mine.

- Cum vi se pare lotul lui Dinamo?

- Nu vreau să vorbesc despre lot. Nu trebuie să intrăm în amănunte. Cei care au făcut transferurile să și răspundă.

"Toți se dau dinamoviști când vin la Dinamo, dar toți își cer banii. Doar prostul de Rednic vine cu bani de acasă. Ultima oară am pierdut peste 100.000 de euro, cu prime și cu ce-am dat la club. Fanii mă vor pentru că pun suflet și pentru că sunt și antrenor. Pe unde am fost am demonstrat. Nu pot face însă tot timpul din rahat bici" 
Mircea Rednic, antrenor

Citește și alte știri despre Dinamo:

Conducerea lui Dinamo, arătată cu degetul de proprietarul Legiei după negocierile pentru Sorescu: „Români frivoli!”

Prunea scoate în evidență greșeala fatală făcută de șefii lui Dinamo: „Nu poţi să îţi baţi joc de un om aşa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
doar..titi
doar..titi  •  22 Septembrie 2021, 04:58

corect.. un risc imens pentru "imaginea" ta de "stramb", cu impresar in familie, altfel poate ca ar trebui sa te gandesti sa dai si tu inapoi clubului, macar o parte din cate ti - a dat clubul tie!!!

2429755040479642
Stelian Popa  •  21 Septembrie 2021, 19:24

ce risc ma fraire, ai fost dat afara de peste tot unde ai antrenat in ultimi ani ,tu vrei la dinamo sa mai faca fica ta ceva bani , nu mai merge esti un antrenor depasit asta este adevarul.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 Septembrie 2021, 09:07

Sigur ca e„un risc”pentru„imaginea”lui-daca se intreaba lumea:”Dar ce realizari a avut Rednic in ultimii ani”?Pentru ca astfel si-ar aminti lumea ca e un antrenor„expirat”!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează