FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Prima reacție a noului om cu banii din Ștefan cel Mare: „Pe scurt, asta e situația”

Omul de afaceri turc Abdullah Kigili
Omul de afaceri turc Abdullah Kigili

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 20:05 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 20:57

Omul de afaceri turc Abdullah Kigili, noul sponsor de la Dinamo, a oferit prima reacție dupe ce a fost convins de Radu Birlică să se implice la clubul din Ștefan cel Mare.

Într-o încercare de a atrage fonduri pentru Dinamo, Radu Birlică a luat legătura cu Abdullah Kigili, vicepreşedinte la Fenerbahce de 11 ani și fondatorul şi actualul patron al companiei ce-i poartă numele, retailer de haine important pe piaţa din Turcia. Totuși, Abdullah Kigili nu pare interesat să preia clubul, însă a fost dispus să semneze un contract de sponsorizare pentru Dinamo. 

Prima reacție a lui Abdullah Kigili, noul sponsor de la Dinamo

Abdullah Kigili a dat detalii în presa turcă despre cum va decurge implicarea sa la Dinamo: „Atragem prin calitatea şi prin creşterea obţinută. Din moment ce avem o relaţie bună cu Dinamo şi avem cinci magazine în România, am început negocierile pentru un parteneriat vestimentar. 

Pe scurt, am devenit sponsorul vestimentar de la Dinamo Bucureşti. Suntem sponsori la numeroase cluburi de fotbal din lume”.

Etapa 14 // Match Preview Dinamo - CFR Cluj

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Paul Anton, reacție după zvonul transferului la CFR Cluj » Ce spune liderul lui Dinamo

Ionel Dănciulescu, despre dezastrul de la Dinamo: „Nu văd nicio soluție. Situația e dramatică!” + „Am primit jumătate din banii pe care-i aveam de luat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
parpalache
parpalache  •  15 Decembrie 2020, 12:12

Birlic asta ne abureste!Una zice el si alta zice turcul!Birlik asteapta bani multi-din sponsorizare-iar pe turc il intereseaza in primul rand un contract de...parteneriat vestimentar!Adica el sa faca tricouri,fulare caciuli etc.pe care sa le vanda...prin clubul Dinamo!Poate ca vrea sa bage si vreo clauza ca DDB se obliga sa cumpere de vreun milion de dolari!Si banii sa fie ai lui!Iar lui Dinamo sa-i dea vreo cativa firfirici acolo,cica sponsorizare!

doar..titi
doar..titi  •  15 Decembrie 2020, 08:37

Terminați baaa ca sunteți invidioși!!! În realitate.... Every little helps matter!!!

347655969058390
Ion Popescu  •  15 Decembrie 2020, 08:35

O veste foarte importanta ! S-a gasit "un om cu bani" turc care se implica cu haine. Sunt si ele de folos !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează