FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV » Ionel Dănciulescu, despre dezastrul de la Dinamo: „Nu văd nicio soluție. Situația e dramatică!” + „Am primit jumătate din banii pe care-i aveam de luat”

Ionel Dănciulescu, 44 de ani, fost oficial și mare jucător al lui Dinamo, a vorbit în această dimineață la GSP Live despre situația clubului din Ștefan cel Mare.
Ionel Dănciulescu, 44 de ani, fost oficial și mare jucător al lui Dinamo, a vorbit în această dimineață la GSP Live despre situația clubului din Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 09:53 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 11:17

Ionel Dănciulescu, 44 de ani, fost oficial și mare jucător al lui Dinamo, a vorbit în această dimineață la GSP Live despre situația clubului din Ștefan cel Mare.

„Tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme la Dinamo, minciunile conducerii, eforturile suporterilor, i-a unit mai mult pe jucători, iar rezultatele se văd. Sper ca echipa să câștige și etapa următoare, cu CFR, deși va fi greu. Îmi doresc ca Dinamo să ajungă tot mai sus în clasament. 

Dacă vor câștiga cât mai multe meciuri, poate se vor rezolva și lucrurile din punct de vedere financiar, cu toate că eu nu văd o soluție în acest moment. Situația e dramatică la Dinamo, trebuie s-o recunoaștem. Nimeni nu știe nimic. Fără un suport financiar nu știu ce poți realiza acolo”, a declarat Dănciulescu la GSP Live.

Am primit  jumătate din banii pe care-i aveam de luat de la Dinamo (n.r. - o sumă sub 5.000 de euro), cred că în momentul în care a intrat o tranșă din drepturile TV. N-aveam o sumă mare de încasat, deci nu cred că a fost o problemă pentru ei.
Ionel Dănciulescu, la GSP Live

Ionel Dănciulescu, parte a proiectului CS Dinamo

Dănciulescu se va implica în proiectul noii Academii a Clubului Sportiv Dinamo: „Va fi cu și despre copii, de la U6 la U12 în primă fază. Vom încerca să avem o altă abordare, să punem mare accent pe creșterea copilului, dezvoltarea lui, integrarea lui în societate. Nu vom pune pe primul plan rezultatele. Nu ne interesează asta. Sper să se materializeze proiectul. Bază avem, vom fi într-un parteneriat cu FC Dinamo, cu suporterii dinamoviști, cu DDB. Sunt niște lucruri interesante. Acum se negociază ca grupele de copii de la clubul din Liga 1 să treacă la CS. Deocamdată, nu s-a pus problema de înființare a unei echipe mari”.

 Ce înseamnă Ionel Dănciulescu pentru Dinamo:

  • 15 sezoane jucate
  • 3 titluri câștigate
  • 2 titluri de golgeter
  • 152 de goluri în 355 de meciuri de Liga 1
  • 5 goluri în Derby de România, în poarta Stelei
  • 16 goluri în Cupele Europene. Al 3-lea marcator all-time în Europa după Niculescu, 18 goluri, și Dudu Georgescu, 17 goluri
  • 41 de meciuri în Europa, este locul 2 all-time de prezențe în competițiile intercontinentale pentru Dinamo. Pe primul loc e Niculescu, cu 43 de jocuri

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Nicolae Badea bagă din nou bani la Dinamo: „Am semnat contractul și a virat deja suma necesară”

Ziua judecății la Dinamo! Doi spanioli urmează să fie dați afară azi, în ședința Consiliului de Administrație

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  14 Decembrie 2020, 22:46

Face domnul Cortacero academie in SUA

mway
mway  •  14 Decembrie 2020, 11:52

Ce Academie, măi Danciule? Ai fost și tu măcar o dată, să vezi condițiile? Suporterii știu că pe același teren se antrenează și 5 echipe în același timp? Suporterii știu că grupele de la copii se antrenează fără lumină, doar câteva reflectoare fiind aprinse? Suporterii știu că fiecare grupă are 25-30 de copii, necontând că unii fac de ani bun fotbal, pe când alții de abia s-au apucat, toți la grămadă? Voi știți că de 3-4 ani, fotbalul de la copii este finanțat 100% din cotizația părinților care acum e la 300 lei/lună/copil? Suporterii știu că nu există niciun plan de antrenament, niciun plan de viitor? Suporterii știu că antrenorii nu au licențe, că nu sunt pedagogi? Vreți o nouă Academie? Cu cine? Vreți doar niște bănuți în plus, mărunțiș.

psychokiller
psychokiller  •  14 Decembrie 2020, 11:19

La astia e ca la Titanic, pot pluti cu 4 compartimente umplute cu apa dar nu cu ... cinci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează