FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima reacție a Stelei după ce Tudorie este acuzat că și-a bătut iubita: "Va fi tras la răspundere"» Cum se apără jucătorul

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2015 18:41

Alexandru Tudorie, atacantul Stelei, este acuzat de fosta iubită că a bătut-o ieri seară, în Centrul Vechi. Vezi aici detalii.

Atacantul Stelei se apără și spune că el a încercat să aplaneze un conflict și nu a lovit-o pe acea persoană.

"Am participat, alături de iubita mea, la o petrecere în oraș. În momentul în care am părăsit locația respectivă, ne-am intersectat cu fosta mea prietena, care a început să-i adreseze injurii actualei mele iubite. Între cele doua a izbucnit un conflict, iar eu am incercat să-l aplanez, impingîndu-le pe amîndoua în sensuri opuse. Din pacate, în momentul în care am tras-o de jachetă, fosta mea prietena s-a impiedicat și a cazut în genunchi.

Dupa aceea, eu le-am lăsat pe cele doua să-și rezolve problemele și am plecat. De aici și pînă la a spune că eu am bătut-o este un drum foarte lung. În zonă se află camere video de supraveghere, deoarece există mai multe sedii de banci, astfel încît organele abilitate, la care domnișoara respectivă a apelat, pot verifica exact desfășurarea incidentului. Îmi pare rău că am ajuns în această postură, deoarece nu este normal ca fosta mea prietena să încerce să-și facă imagine pe seama unui astfel de incident, în care eu nu am fost, in nici un caz, agresorul", a spus Tudorie printr-un comunicat oficial al Stelei.

Steaua, prin președintele Valeriu Argăseală, a anunțat că va demara o anchetă internă și că Tudorie va fi tras la răspundere pentru că a încălcat Regulamentul de Ordine Interioară.

"Am discutat cu Alex vizavi de acest incident. Avînd în vedere faptul că declarațiile celor doi sînt total contradictorii, ne rezervăm, pentru moment, dreptul de a lua în considerare doar varianta jucătorului. Clubul nostru va demara o ancheta în acest sens și avem încredere în faptul că adevarul va ieși la lumina. 

Pentru moment, putem spune doar că Tudorie va fi tras la răspundere pentru faptul că se afla în oraș la o ora foarte avansată, în conformitate cu Regulamentul Intern al clubului", se arată în comunicat.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (21)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  20 Octombrie 2015, 10:12
Postat de nea_vanea.60 pe 19 Octombrie 2015, 19:34

daca tamas a fost dat afara ca nu s-a trezit sa ajunga la 9 la antrenament, astuia ce-ar trebui sa-i faca "mister" radoi?!

Ce spune nea gigi, sa vedem....

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  20 Octombrie 2015, 10:08

Asta trebuia dat afara dupa meciul cu Petrolul, n-a nimerit gaura portii, este clar ca alte gauri nu vede, singura lui scapare este gaura neagra. Radoi , bre , da-l afara ca deja este bataie de joc la Steaua.

bakunin
bakunin  •  20 Octombrie 2015, 00:23
Postat de jack_the_stripper pe 19 Octombrie 2015, 23:15

Numai tu ești veșnic... Cum a fost la Pojorâta? Am auzit că ai voștri au luat autografe de la vedetele locale.

Asta e *** alpin, n-are nici o legatura cu cei de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează