FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima reacție după ce Gigi Becali a dezvăluit că i s-a propus un blat în Liga 1: „Vinovații să plătească! Am toleranță zero”

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 11:40

Ciprian Paraschiv, numit de o lună preşedinte la Poli Iaşi, a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali, care a susţinut că i s-a propus în mai 2018 să facă un blat cu echipa antrenată atunci de Flavius Stoican. 

În mai 2018, Poli a învins cu 1-0 pe FCSB, succesul fiind singurul reuşit de moldoveni în play-off. Victoria a generat pierderea fotoliului de lider de către bucureşteni, cu două runde înainte de final, şi, practic, câştigarea titlului de CFR Cluj, cu un avans de 4 puncte. 

„Trebuia să dau 200.000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atâta mi s-a propus. Mi s-a zis «Domnule, îmi dai 200.000 şi îţi dăm meciul». S-a întâmplat anul trecut, când jucam la Iaşi” 
- Gigi Becali, la TV Digi Sport 

După această declarație, Ciprian Paraschiv a anunţat demararea unei anchete interne la club: „Acuzaţiile domnului Becali sunt foarte grave şi trebuie probate! În paralel, voi demara o anchetă internă la club. Eu am toleranţă zero pentru astfel de practici. Dacă vor fi vinovaţi, aceştia trebuie să plătească, indiferent de nume”.

Preşedintele din 2018 al moldovenilor, Adrian Ambrosie, este acum manager la gruparea din Copou. Antrenorul Politehnicii la meciul de acum doi ani a fost Flavius Stoican, care era secondat de Eugen Trică.

Marius Croitoru după egalul cu FCSB: ”Să le fie rușine celor care ne-au acuzat de blat”

Citește și: 

Gigi Becali, ironic: „Am leșinat de râs la pauză. Vorbisem cu Iftime să se dea la o parte fundașii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
cfr4x4
cfr4x4  •  01 Martie 2020, 17:01

Scrie in articol ca CFR a luat titlul cu 4 puncte avans..oare cel de la Iasi era meci de 5 puncte ? Sau cum va iese voua ca daca platea cele 3 puncte, fcsb era campioana ??? Dupa ce logica sau matematica ???

dtdr
dtdr  •  01 Martie 2020, 16:01

Nu cred ca exista multi peste "jiji " care sa propuna blaturi. El nu-i strain de istoria stelutei si a lui dinamo. Acum le ia in gluma la gsp, dar nimeni care cunoaste istoria " fasCSB-ului " nu crede. Pana cand el o sa fie patron si antrenor, adversarii n-au de ce sa se teama !

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  01 Martie 2020, 15:44
Postat de blatistudinovidiu pe 01 Martie 2020, 13:28

Acest site șterge comentarii si blochează useri preferențial...fără a da posibilitatea sa te poți apăra... cică sa vii cu idei... singurele acceptate sunt cele in care este preamărita personalitatea unora...

CORECT a i perfecta dreptate.TREBUIE s a facem reclamatie la asociatia presei centrale din bucuresti romania.E INADMISIBIL ASA CEVA IN DEMOCRATIE.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează