FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima reacţie după cîştigarea titlului 24 » Reghecampf: "Dumnezeu ne iubeşte, din acest motiv am cîştigat campionatul de azi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 04 mai 2013 20:11

Petrolul nu a reuşit să cîştige cu CS Severin, scor 2-2, şi Steaua a devenit campioana României cu 5 etape rămase de disputat pînă la final.

Laurenţiu Reghecampf a oferit primele declaraţii după cîştigarea campionatului: "Trebuie să ne bucurăm foarte mult pentru acest moment. Am muncit foarte mult pentru această performanţă. Mă bucur că am devenit matematic campioni chiar de Paşte, cred că este un semn.

Merităm acest lucru, că sîntem oameni foarte buni, din acest motiv s-a întîmplat să fim campioni chiar de azi. Dumnezeu ne iubeşte. Dedic titlul familiei mele pentru că am avut probleme în ultima săptămînă", a spus Reghe la Fanatik Show.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (81)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  05 Mai 2013, 12:36
Postat de tipsy pe 05 Mai 2013, 05:48

va dati seama ce creier are asta?

E la steaua. Ce pretentii poți avea ? :)))))) Când cumpără nelegiuiții meciurile, fotbalul se prăpădește, dar ei se bucură. Cât de proști pot fi :))))

dany_dinamovistu
dany_dinamovistu  •  05 Mai 2013, 12:21

Dumnezeu ne iubeste pe toti ... Sau nu stiai?

englezu
englezu  •  05 Mai 2013, 11:42

Felicitari Reghekampf ! Dar nu uita: in sport, mai ales in sport, totul trece foarte repede ! Iar cand patronal este primul "demolator", este bine sa fii precaut ! Hai Dinamo !!!

Vezi toate comentariile (81)
Comentează