FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima reacție oficială a CFR-ului după zvonul transferului lui Budescu: "Îl vrea de când a venit la club, mereu mi-a spus asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 20:09

Intrat prin telefon la TV Digi Sport, Iuliu Mureșan a vorbit despre informația publicată de Look TV, conform căreia Constantin Budescu ar fi gata să semneze cu CFR, echipă dispusă să îi achite clauza de reziliere de la FCSB.

"Ce pot să vă spun e că Budescu e un jucător foarte bun. E un jucător care îi place foarte mult și patronului nostru, care îl vrea de când a venit la club. Mi-a spus mereu că l-ar vrea. Budescu are o calitate excepțională, foarte bun la fazele fixe. O să vedem, atât pot să vă spun.

CFR poate produce multe surprize de acum încolo, inclusiv una financiară. Avem un interes, fiindcă e un jucător valoros", a explicat Iuliu Mureșan.

Citește și:

Dezlănțuit! Acuze ȘOCANTE ale lui Becali: "CFR i-a falsificat semnătura lui Omrani!"

EXCLUSIV Prima reacție a lui Gigi Becali după ce Budescu a fost anunțat ca transferat la CFR Cluj!

Lovitură de proporții! Ar fi transferul anului în Liga 1: achită clauza de reziliere a lui Budescu! Detalii incredibile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1prezescu
1prezescu  •  08 Mai 2018, 08:55

Budescu este mult peste nivelul FCSB.Normal ca pleaca la o echipa mai serioasa si mai buna: CFR,Craiova sau Sepsi OSK !!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 Mai 2018, 23:06
Postat de banciuu pe 07 Mai 2018, 20:35

Amuzant.A mai incercat cfr sa se intinda si era sa o dea in faliment.Deci succes :))

ui cata morcovu'n cur la jiji....

mosvasile
mosvasile  •  07 Mai 2018, 21:55

Budescu nu pleaca de la Ploiesti!El si la fcsb,cu toate rugamintile lui Dani Coman-ca nu mai aveau bani de salarii la Astra-si cu toate rugamintile lui Alibec-ca nu mai avea cine sa-i puna pase-a venit in sila la fcsb si asta numai dupa ce i s-a pus la dispozitie masina cu sofer,sa-l aduca si sa-l duca zilnic la Ploiesti,la familie!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează