FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovitură de proporții! Ar fi transferul anului în Liga 1: achită clauza de reziliere a lui Budescu! Detalii incredibile

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 18:08

Dacă în ultimii ani FCSB a fost obișnuită să "fure" cei mai buni fotbaliști ai rivalelor, CFR Cluj ar fi gata să-i dea o lovitură de proporții formației vicecampioane.

Fotbal Look anunță că Budescu s-ar fi înțeles cu CFR Cluj și va merge din vară în Ardeal.

Fotbal Look este o emisiune de la Look TV. Licența Look TV este deținută de Transilvania Look SRL, care îi are acționari pe Intel Sky Broadcast Ltd, din Malta, cu 99% din acțiuni, și pe Arpad Paszkany, 1%. Intel Sky este societatea care a cumpărat drepturile de televizare ale Ligii 1, în 2014.

Cum se face afacerea

Liderul la zi din Liga 1 îi va achita clauza de reziliere a mijlocașului, în valoare de 3 milioane de euro. 

"CFR pregătește bomba anului pe piața de transferuri din România! Constantin Budescu, vedeta FCSB-ului, are șanse mari să ajungă la Cluj! Ardelenii urmează să achite clauza de reziliere a fotbalistului, în valoare de 3 milioane de euro.

Budescu va semna cu CFR după încheierea play-off-ului, când va deveni, oficial, noul jucător al clujenilor. Fotbalistul de 29 de ani s-a înțeles deja cu șefii din Gruia în privința datelor contractuale", anunță pagina de Facebook a celor de la Fotbal Look. 

2.300.000 €este cota lui Budescu pe transfermarkt. Fotbalistul a costat-o 750.000 de euro pe FCSB 

Constantin Budescu a adunat 34 de meciuri la FCSB în toate competițiile în acest sezon, reușind să marcheze 14 goluri. De asemenea, mijlocașul a mai oferit și 12 pase decisive. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (48)
e_lae
e_lae  •  08 Mai 2018, 10:25

Si ca sa revin la presa bolnava, e de ajuns sa ne uitam la titlu - Lovitură de proporții! Ar fi transferul anului...., pai ori e, ori ar fi ??? Dar, ce pretentii sa ai - generatie de gogomani crescuti cu abramburica!

e_lae
e_lae  •  08 Mai 2018, 10:21

Ma indoiesc de asta, e petarda aruncata de cfr, la deruta, dupa ce s-a anuntat ca Steaua l-a cumparat deja pe Qaka. Fumigene pt presa autohtona bolnava!

genius
genius  •  08 Mai 2018, 09:59
Postat de jack_the_striper pe 07 Mai 2018, 19:03

Fotbal Club FCSB (se citeste FîCîSîBî) nu a fost niciodată Steaua Bucuresti, deci nu are cum să aibă palmaresul acesteia. Dacă eu mă dau drept Bill Gates și cativa prosti cred, iar apoi mă prinde instanța cu impostura, nu pot spune "Ok, nu sunt Bill, dar am meritele si banii lui". Exemplu mura în gura pt FîCîSîBî.isti.

Stil balcanic, clasic vremurilor actuale, axat doar pentru a jigni, nemaiținându-se cont de dreptul la opinie, indiferent care o fi el! Deh...generatia facebook!!!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează