FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima reacție oficială a lui Dinamo despre ultimul transfer! "Ne-a furat o Cupă" :)

Articol de - Publicat vineri, 20 iulie 2018 09:32

Cu câteva zile înainte de startul noului sezon, Dinamo a dat lovitura pe piața transferurilor. Deși Negoiță a impus restricții financiare serioase, "câinii" au făcut un efort și s-au înțeles cu Tomislav Gomelt, 23 de ani. 

Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, face portretul noului transfer al "câinilor".

- Domnule Dănciulescu, a surprins aducerea lui Gomelt.
- Este un jucător important, pe care ni l-am dorit cu toții foarte mult. A fost o țintă mai veche a noastră, la care nu am renunțat niciun moment.
- Cum au decurs negocierile?
- Florin a insistat foarte mult pentru Gomelt, iar conducerea clubului a făcut toate eforturile pentru a-l aduce. Sperăm ca Gomelt să se integreze cât mai repede în angrenajul echipei.
- Ce fel de jucător este?
- Este un număr 10, din punctul meu de vedere poate juca pe orice poziție la mijlocul terenului. E un fotbalist în care avem mare încredere. Are un CV bun, a jucat în Italia, Spania, a confirmat și la CFR. În tricoul clujenilor ne-a furat o Cupă (râde). Sperăm să se revanșeze acum și să ne ajute să facem performanță.
- În ce formă fizică este Gomelt în acest moment? Poate juca?
- Va fi supus mai multor teste fizice amănunțite pentru a vedea exact în ce formă este.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  20 Iulie 2018, 19:16
Postat de calinescu_ pe 20 Iulie 2018, 11:52

VIITORUL LUI HAGI IL IA PE ARTEAN, UNUL DIN CEI MAI BUNI INCHIZATORI DIN CAMPIONAT IAR NOI INSISTAM PENTRU UN FOTBALIST REZERVA PRIN LIGA A III -A SI CARE FACUSE O PAUZA DE 7 LUNI ...!!!!! E CLAR CA BRATU E LA FEL DE BUN CA GURITZA ...!!!!! O SA-I IA TITLUL DE CEL MAI SLAB ANTRENOR DUIN ISTORIA LUI DINAMO .....!!!!!

unde mai pui ca Danciulescu il urmareste de f mult timp ca sa-l cumpere la Dinamo ... n-a fost capabil sa urmareasca un jucator ceva mai bunisor ... e dezastru :)

869617819895184
Ioana Ioana  •  20 Iulie 2018, 19:07

hagi a mai si vandut ,deci are bani ,bratu trebuie sa lucreze cu ce are ,eu cred ca face o treaba destul de buna ,pentru bugetul pe care il are

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  20 Iulie 2018, 15:55

calinescu_ ,ai mare dreptate ,din pacate negoi-ta e un mare profitor nemernic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează