FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul care susține o echipă din Liga 1 ar putea să nu candideze! A făcut un scandal uriaș în timpul unui meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2020 15:46 / Actualizat duminica, 16 august 2020 15:52

Alegerile locale din septembrie 2020 ar putea influența și Liga 1, candidatura primarului orașului Clinceni fiind contestată.

Academica Clinceni, echipă susținută de Primăria Clinceni și de primarul Adrian Budeanu, ar putea avea de suferit după alegerile locale, în cazul în care actualul edil nu poate candida. Libertatea scrie că Adrian Budeanu a primit pe 5 noiembrie 2019 o decizie definitivă de la Înalta Curte de Casație și Justiție privind incompatibilitatea sa în perioada 7 iunie 2010 – 1 noiembrie 2013.  Pe site-ul ANI se precizează că decizia ÎCCJ e însoțită de interdicția de a mai ocupa o funcție timp de 3 ani de la încetarea acestui mandat, deci până în 2023.

Acesta lăsat să candideze, prin decizia Biroului Electoral de Circumscripție, dar validarea candidaturii sale a fost atacată, între timp, în instanță de către un cetățean, iar acum primarul așteaptă verdictul final. Budeanu a fost acuzat de ANI că, timp de trei ani, pe parcursul a două mandate, a făcut parte din Consiliul de administrație al Liceului cu Program Sportiv Clinceni, deși funcția de primar și cea de membru în CA erau incompatibile. 

A făcut scandal în Liga 1

Gazeta Sporturilor a scris în martie că la pauză și după finalul meciului Clinceni - Viitorul 2-3, edilul Clinceniului, Adrian Budeanu, alături de cei doi fii ai săi, Valentin și Florin, au pătruns pe gazon pentru a se răfui cu brigada de arbitri: „Plecați tranșați de aici!”.

După finalul primei reprize, primarul Adrian Budeanu și fiul său Valentin au pătruns pe gazon pentru a-i reproșa "centralului" maniera de arbitraj. Valentin Budeanu, care nu are nicio funcție în club, dar care purta la gât un ecuson de "Acces general", a fost cel mai agresiv. A început să-i înjure pe arbitri și să-i amenințe: „Plecați tranșați de aici dacă nu câștigăm acest meci!". 

După terminarea meciului însă, scenele s-au repetat.  De această dată, primarul Clinceniului a fost însoțit pe teren și de al doilea său fiu, Florin. Cei doi băieți ai edilului au fost extrem de agresivi, le-au pus telefoanele în față arbitrilor, pe care rulau imaginile contestate de gazde, timp în care au continuat să-i înjure pe oficialii partidei. Beizadeaua primarului din Clinceni care a agresat arbitrii la meciul cu Viitorul și-a aflat pedepsa » Ancheta a început după dezvăluirile GSP!

Citește mai multe știri despre Academica Clinceni:

Beizadeaua primarului din Clinceni care a agresat arbitrii la meciul cu Viitorul și-a aflat pedepsa » Ancheta a început după dezvăluirile GSP!

DOPAJ ÎN LIGA 1. EXCLUSIV Comisia ANAD a luat decizia finală în cazul Paul Pârvulescu: „A scăpat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează