FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII

Uluitor! Primarul l-ar fi așteptat la Pandurii pe Anghel Iordănescu, nu pe Edi: „Unde e «Generalul»?!”

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 19:40 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 20:15

Apar noi informații despre scandalul iscat astăzi de scrisoarea publicată de Marin Condescu, fostul conducător al celor de la Pandurii. În 2015, primarul de-atunci al municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, ar fi crezut că la Pandurii urma să ajungă de fapt Anghel Iordănescu antrenor, nu Edward, fiul „Generalului”.

  • Edi Iordănescu a fost impus politic la prima sa experiență ca antrenor principal la nivel înalt - asta susține, într-o serie de acuzații publice fără precedent, Marin Condescu, fostul președinte al celor de la Pandurii Tg. Jiu, clubul la care Iordănescu jr. ar fi fost înscăunat prin comanda directă a lui Gabriel Oprea, pe atunci ministru de interne. Toate detaliile incredibile - AICI
Edward, americanii și Gabi Oprea
editorial dan udrea
Edward, americanii și Gabi Oprea

„Cârciumaru credea că vine Anghel Iordănescu la Pandurii”

Iată ce a declarat pentru GSP Narcis Daju, jurnalist de investigații Gorjnews:

„Cârciumaru a fost chemat de Oprea la București, care i-a dat ordin să-l pună pe Iordănescu antrenor. Apoi, când s-a întors, primarul a povestit prin oraș că în prima fază, câteva secunde, se bucurase. Credea că e vorba de Anghel Iordănescu și se gândea cum să folosească asta în scop electoral. 

Apoi s-a mai dezumflat când a aflat că e Edi, care era un necunoscut pe atunci. Nu a mai zis dacă a mai urmat și o altă întâlnire la Oprea, cu Ciurel și Călinoiu. Dar oricum, toți aveau probleme, așa că ar fi executat orice ordin de la Oprea, sperând că așa își vor asigura imunitatea juridică. 

Ca să nu-l supere pe Oprea, le-au dat tot ce au vrut lui Edi și lui Narcis. salarii, investiții, de ajunsese să joace la Pandurii o treime din echipa națională”.

Povestea a fost confirmată și de Marin Condescu. „E adevărat. Când s-a dus la întâlnirea cu noul antrenor, primarul a întrebat: „Unde e «Generalul» (n.r. - Anghel Iordănescu)?”. „El e «Generalul» (n.r. - Edi Iordănescu)”, i s-a răspuns”, a declarat Condescu la „Digi Sport Special”.

Marin Condescu: „Gabi Oprea, ați ordonat numirea lui Edi Iordănescu la Pandurii!”

Marin Condescu a dat publicității o scrisoare deschisă, adresată lui Gabriel Oprea. Acesta a fost un om politic extrem de influent, membru PSD și UNPR, vicepremier și ministru de Interne și al Apărării. În plus, Oprea era prieten la cataramă cu Anghel Iordănescu.

Gabi Oprea răspunde, după acuzațiile lui Condescu: „Edi Iordănescu a fost jignit”
REPLICĂ
Gabi Oprea răspunde, după acuzațiile lui Condescu: „Edi Iordănescu a fost jignit”

Pe această filieră, conform lui Condescu, Iordănescu junior ar fi fost impus cu forța ca antrenor la Pandurii. Iar Condescu îi impută lui Edward inclusiv iminentul faliment al clubului din Tg. Jiu, forțat de risipa și pretențiile perechii Iordănescu jr - Narcis Răducan! Iată, mai jos, scrisoarea lui Condescu:

În toamna anului 2014, având funcția oficială de ministru de interne, ați invitat la o discuție la București pe Primarul Municipiului Târgu Jiu, Președintele Consiliului Județean Gorj și directorul General al Complexului Energetic Oltenia, în calitatea pe care o aveau de reprezentanți în AGA a Pandurii Lignitul Târgu Jiu și ați «ordonat» instalarea ca antrenor principal a domnului Iordănescu Edward Marius care să îl înlocuiască pe Petre Grigoraș, fiindcă echipa de fotbal nu mai avea rezultate ca pe timpul lui Condescu. 

Începând cu ianuarie 2015 și pentru prima dată în Liga 1, apare ca antrenor la Pandurii domnul Iordănescu Edward Marius, doleanța dumneavoastră fiind îndeplintă. Obiectivul trasat fiind salvarea de la retrogradare

Marin Condescu

Decizie în scandalul de dopaj de la Astra » Clubul și-a aflat sancțiunea!

„Andrei Chindriș va rezilia contractul” » Cum e afectată FC Botoșani: „O catastrofă!”

Playtech: ȘOC! Lovitura supremă pe care o dă Laura Codruța Kovesi! E ULUITOR, s-a anunțat acum


Comentarii (3)
titiduru22
titiduru22  •  29 Ianuarie 2022, 07:38
Postat de coco1987 pe 29 Ianuarie 2022, 01:20

Nu v-a dat inca familia Iordanescu in judecata pentru toate informatiile pe care le oferiti fara a avea un fundament clar sau dovezi?

Cand doi iti spun ca esti beat te duci la culcare .

coco1987
coco1987  •  29 Ianuarie 2022, 01:20

Nu v-a dat inca familia Iordanescu in judecata pentru toate informatiile pe care le oferiti fara a avea un fundament clar sau dovezi?

dududuru
dududuru  •  28 Ianuarie 2022, 23:01

L-ar fi așteptat, adică știrea e că nu știți dacă afirmația e adevărată?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează