FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele declarații ale "câinelui" Bicfalvi după ce a semnat contractul » De ce a ales Dinamo + promisiunea făcută fanilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 16:14

Dinamo a ajuns la un acord cu mijlocașul Eric Bicfalvi, care a semnat cu formația alb-roșie. Vezi detalii.

Mijlocașul de 28 de ani a vorbit despre motivul pentru care a ales să joace la Dinamo și are o promisiune pentru fanii formației alb-roșie.

"În acest moment, echipa națională este prioritară pentru mine. Am avut oferte din străinătate, dar este mai bine să joc în Liga 1 și să fiu etapă de etapă în atenția selecționerului.

De ce am venit aici? Pai Dinamo este Dinamo și suntem angrenați în trei competiții. Sperăm să câștigăm măcar una. Știu că ne vom lupta pentru toate trei trofeele.

Am petrecut ani frumoși la Steaua, dar sunt profesionist. Sper ca suporterii lui Dinamo să mă adopte, chiar dacă am jucat la marea rivală. Le promit fanilor că voi face tot ce ține de mine pentru ca echipa să câștige fiecare meci", a spus Bicfalvi la DigiSport.

5 ani 
a jucat Bicfalvi la Steaua, între 2007 și 2012, bifând 63 de meciuri și trei goluri.

Citește și: A vrut cu orice preț să vină la Dinamo » La ce a renunțat Bicfalvi pentru a juca la formația alb-roșie

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (32)
jony1973
jony1973  •  17 Februarie 2016, 02:00

Nu il cunosc bine, dar omul pare inteligent: nu vrea sa moara la 50 de ani pentru ca preparatorul fizic german le administreaza doza dubla de "energizante" la inceputul fiecarui meci si deseori chiar si la pauza meciurilor (la cele mai dificile)! Omul stie ca in institutiile statului sunt niste habarnisti (angajati politic, pe pile) care nu stiu sa faca vreo analiza, facilitand astfel administrarea "energizantelor" pentru jucatorii stelisti.

nuovaguardia1996
nuovaguardia1996  •  16 Februarie 2016, 22:10

asta e jucator bun si consacrat. asa da. sa vina si peteleu si are rednic de unde alege. totusi... as mai aduce si un atacant ca lumea.)

zizu
zizu  •  16 Februarie 2016, 21:52
Postat de Robert Damian pe 16 Februarie 2016, 18:51

A facut foarte multe furori in Ucraina,dar nu l-a vrut nici o echipa importanta,a facut furori in China,dar tot degeaba,Se bat toate fortele mai insemnate in Rusia ptr semnatura lui,dar el,a ales sa joace aproape GRATIS la cea mai puternica din romanica-dinamu !!!Pe lavabil si pe galuste drept salariul Neputintei!!!Cu perspective de EURO!!!!IN VIS !!!!Oricum,cred ca e dinam de mic!!FARA BICICLETA!!!

uita te la marica care l ati luat ca facea furori pe nicaieri pe tamas,la fel,bourceanu la fel,pitilii,parvulescu...etc! toti adusi ptr o doza in plus de la neubert

Vezi toate comentariile (32)
Comentează