FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele declarații ale lui Claudiu Niculescu ca antrenor al lui Dinamo: "În privința lui Nistor voi vorbi și cu Bratu"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 21:45

Claudiu Niculescu a fost numit astăzi în funcția de antrenor principal al lui Dinamo, iar în cursul serii a oferit primele declarații din noua postură. 

"Am semnat contractul, durează doi ani. Obiectivul e play-off-ul, e normal să fie așa. Dacă Dinamo ajunge în play-off, e clar că principalul obiectiv e ca după aceea să jucăm în cupele europene. Ne interesează play-off-ul, dar principalul meu obiectiv e meciul de marți cu Brăila, apoi cel cu Sepsi de vineri. Da, voi sta pe bancă în meciul din Cupă cu Brăila. Luni merg la stadion, iar de marți «intru în pâine». 

Bineînțeles, Cupa e un obiectiv. Am reușit să câștig acum doi ani, mi-aș dori să se întâmple din nou.

N-am discutat încă despre transferuri. Ideea e că Dinamo e un club la care se face performanță și asta voi încerca să fac", a spus Niculescu.

Noul antrenor al "câinilor" a vorbit și despre situația lui Dan Nistor, jucătorul care a intrat în conflict cu fostul antrenor Florin Bratu

"Rămâne să discutăm despre Nistor. E unul dintre cei mai buni jucători din echipă. Voi avea discuții cu el, e clar că e liderul echipei, e un jucător pe care eu îl apreciez foarte mult. Nu cred că voi avea probleme cu el. Luni voi discuta cu el, la fel cum o voi face cu toți jucătorii pentru a înțelege mai bine ce a fost. Voi vorbi și cu Florin Bratu, cu toții trebuie să respectăm ce a făcut el pentru această echipă.

Lăsați-mă să preiau echipa și să dăm drumul la treabă, vă asigur că toate se vor rezolva pe parcurs", a spus Niculescu, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
939271716140965
Manu Ion  •  24 Septembrie 2018, 12:46

Scapa de Nistor,Popovici,Hanca,Penedo. De ce crezi ca nu la mai luat Becali pe Nistor ??? Aflase ce caracter "frumos" are !! Cu greu scapase de Alibec dadea peste Nistor .

1952971428322908
Eu Pensionarul  •  24 Septembrie 2018, 09:34

daca ramane cu aceeasi jucatori,in curand va pleca dupa Bratu,Andone Miriuta si toti ceilalti,sau daca va ramane se va lupta acolo cu Chiajna,si Voluntari

mario_rdfe
mario_rdfe  •  23 Septembrie 2018, 23:46
Postat de Cristian Anaucesei pe 23 Septembrie 2018, 23:05

cu corbu,olteanu,cooper si salomao voi vreti sa se bata la titlu? pe posturile alea la cfr joaca ganea,camora,culio si djokovic..ti se pare ca sunt egali ca valoare?

Daca tu ii numesti jucatori slabi pe cooper si mai ales salomao, ai gresit adresa ! Inca ceva, cine este cel care joaca pe postul lui salomao, djokovic sau culio ? E clar ca nu te pricepi..cei doi sunt mijocasi centrali, salomao joaca in alta parte. Si chiar asa, cine e ganea de la cfr ? Sau poate te referi la ala de la bilbao

Vezi toate comentariile (10)
Comentează