FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cum îl caracterizează foștii elevi pe antrenorul Niculescu: "3 lucruri de care are nevoie ca să reușească la Dinamo"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de , - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 20:03

Claudiu Niculescu va deveni oficial în această seară noul antrenor al celor de la Dinamo, fostul atacant urmând să-i ia locul pe bancă lui Florin Bratu, demis după înfrângerea de la Iași, 0-1. 

Niculescu, cel care are două trofee în CV, Cupa și Supercupa în 2017, era liber de contract după după despărțirea de FC Voluntari din aprilie. Clau-gol a fost cel care a obținut singurele trofee ale clubului ilfovean, iar majoritatea foștilor jucători vorbesc la superlativ despre calitățile manageriale ale lui Niculescu: 

"Pentru mine și pentru toți colegii a fost un antrenor foarte bun, am câștigat două trofee și în general am avut cu toții o relație foarte bună cu el. Știa să țină grupul, să se facă plăcut, iar fiecare fotbalist juca și pentru antrenor. Încerca mereu să jucăm ofensiv, stăteam bine în teren și cred că rezultatele s-au văzut prin cele două trofee.

Principalul lui atu e că știe să motiveze jucătorii pentru a da totul. Știe să vorbească și să se facă înțeles. Pentru a reuși la Dinamo, îi trebuie liniște și stabilitate, iar apoi o serie de rezultate pozitive pentru a se putea bate la play-off", a declarat mijlocașul Alexandru Răuță (26 de ani) pentru GSP.ro, fotbalist care și-a trecut în palmares Supercupa alături de Voluntari.

"Știe să gestioneze momentele tensionate"

Despre venirea lui Niculescu pe banca tehnică a "câinilor" a vorbit și Gabriel Deac, 23 de ani, un alt jucător de bază în perioada în care "Lunetistul" era antrenor la Voluntari. 

"Claudiu merge la Dinamo? Chiar nu știam, dar mă bucur mult pentru el. Îi urez succes și sper să reușească, chiar dacă îi va fi mai greu decât la Voluntari, pentru că la Dinamo e presiunea mai mare.

E un antrenor foarte bun. Cât am colaborat cu el am observat că știa să vorbească cu jucătorii, știa cum să ne motiveze. Știa mai ales să gestioneze momentele tensionate. Sincer, am doar cuvinte de laudă despre el. Sigur o va duce pe Dinamo mai sus în clasament decât e acum", a declarat și mijlocașul ilfovenilor Gabriel Deac.

NICULESCU CA ANTRENOR:

2012 Universitatea Cluj
2012 - 2013 Bihor Oradea
2013 Damila Măciuca
2013 - 2014 CSM Râmnincu Vâlcea
2014 - 2015 CS Mioveni
2017 - 2018 FC Voluntari
Trofee: Cupa României, Supercupa României (ambele cu FC Voluntari, în 2017)

Vezi și:  Niculescu a acceptat oferta lui Dinamo! » Antrenorul se află în acest moment în biroul lui David și urmează să semneze + Imagini de la sosire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  23 Septembrie 2018, 21:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close