FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele declaraţii ale lui Palici după ce a semnat cu Dinamo » De ce a ales echipa lui Rednic + jucătorii care l-au impresionat

FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2015 20:01

Mijlocașul croat Antun Palici, 27 de ani, a semnat săptămîna trecută un contract cu Dinamo și a susţinut azi o conferinţă de presă în care a oferit primele declaraţii ca jucător al "cîinilor".

"Am ales Dinamo pentru că este un club mare în Români, asta m-a determinat să vin.

Ştiam că joacă un fotbal de calitate. Asta m-a atras pentru prima dată. Am văzut meciul cu Steaua, unde a fost o atmosferă extraordinară. Am văzut că echipa are calitate, are jucători tineri şi foarte talentaţi. Cred că vom lucra bine împreună şi vom progresa. Mi-au plăcut foarte mult Matei şi Filip, care sînt jucători de calitate, dar nu vreau să-i exclud nici pe ceilalţi.

Vreau să dau tot ce am mai bun pentru acest club pe teren, asta e cel mai important. Nu ştiu încă dacă voi juca joi (n.r. cu Voluntari), pentru că abia am venit de trei zile, am făcut testele şi am semnat contractul. Vom vedea. Deocamdată nu sînt pregătit 100%, dar sper că voi fi într-un timp foarte scurt", a spus Palici.

20este numărul pe care îl va purta Palici

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  13 August 2015, 07:58
Postat de reddogsv. pe 13 August 2015, 01:31

Am eu o presimtire ca asta va fi una din surprizele campionatului ( in sensu placut al cuvantului) doamne ajuta sa fii ca in clipu prezentat atunci de GeSePe-u si ne facei mandri. HAI DINAMO.

WELLCOME TO CROWD ANTUN .. ALE ALE ALEOOOOOO...PT TOT CE NSEAMNA..DINAMO OOOO INDIFERENT DE REZULTATE..SUNTEM CAINI PANA LA MOARTE...https://www.youtube.com/watch?v=s53l0DPiCg4

nicolas_blu
nicolas_blu  •  13 August 2015, 02:24

Antun Palić asa se scrie corect!!

reddogsv.
reddogsv.  •  13 August 2015, 01:31

Am eu o presimtire ca asta va fi una din surprizele campionatului ( in sensu placut al cuvantului) doamne ajuta sa fii ca in clipu prezentat atunci de GeSePe-u si ne facei mandri. HAI DINAMO.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close